måndag 28 september 2015

Självborrande skruv trä

Skruv med självborrande spets och rillor för att lätt drivas ner i träet utan att riskera. Dessutom kan de variera i utförande beroende på om de ska skruvas i trä - . En ny generation för trä och komposit. Självborrande skruv med låg skallhöjd.


Sexkantsgrepp och kryss i samma skalle.

Med försänkt huvud för infästning av trä mot metallkonstruktioner. SFS intec har utvecklat och tillverkat borrande skruv för infästning till träunderlag under manga årtionden. De är anpassade för att möta . Skruvar för metallpaneler, ventilerade fasader och sandwichpaneler. På BAUHAUS har vi rostfria träskruvar samt träskruv med C4-klassning vilket garanterar en hög hållbarhet.


Alltid prisvärt och 2-dagars leveranstid samt 60 . Vid användning av skruvar och dymlingar i KL-träkonstruktioner måste speciell.

TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Title: SKRUVAR FÖR TRÄ - SV, Author: Rothoblaas, Name: SKRUVAR FÖR TRÄ. Skruvens vingar fräser frigång i träet så att det inte dras upp mot skallen och låser montaget.


Har ni bra tips på skruv som funkar att skruva direkt genom. Skruven har aluminiumbricka med EPDM tätning, och är självborrande och. I golvspånskivor bör skruvar försänkas mm för att inte med tiden sticka upp över.


Handla skruv hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och hög kvalitet med. Använd alltid varmförzinkad spik utomhus och rostfri spik och skruv i speciellt utsatta lägen. Vingborrskruv är en självborrande skruv för infästning av trä mot stål. Borrspets: så kallad självborrande skruv , behöver inte förborras. Vingarna på skruven fräser upp hålet i virket.


När borrspetsen går igenom stålet bryts . Tänkbara infästningar för ett 22-våningshus i KL- trä samt. Nyckelord: KL- trä , självborrande skruvar , förskjutningsmodul, styvhet, horisontella deformationer,. Vi försöker att bara arbeta med självborrande skruvar.


Stålskruvar har vi med borrspets upp till.

Här får du vet mer i vår skruv - och spikguide. Ladda ned beskrivning Ladda ned byggbeskrivning. Välj din närmaste bygghandlare för . Till skillnad från stål som förlorar hållfastheten vid uppvärmning har trä kvar.


Hos Harald Nyborg hittar ni Skruvar till billiga priser. Man skiljer mellan skruv avsedd för trä , metall och plast. Dessutom finns det gängpressande, gängskärande och självborrande skruvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg