onsdag 30 september 2015

Stenhjärta med egen text

Handtextad och handmålad sten för ett personliga hem eller personligare gåva. Vi har ett stort urval av stenar med text. Vi får ofta frågan om man kan beställa egna texter på stenen. Tyvärr så kan man inte få egna texter. Detta stenhjärta bär era namn.


En söt och romantiskt gåva som symbolierar . Och jag vill lägga några stenar med en personlig text på. NÅGON som vet om man kan beställa små stenar med EGEN valfri text ? Uppskattade presenter för alla åldrar och tillfällen. De här populära stenarna är naturliga stenar, de är slipade och mjuka, men eftersom de är riktiga stenar så kan det förekomma gropar ådringar . STENAR MED TEXT NU PÅ DRÖMHUSET. Dessa är några få av de fina texter som finns. För att nämna några, utöver eget bildtryck, så är våra gravstenar underhållsfria och förhindrar allvarliga olyckor.


Skapa en personlig tavla/poster! Ett glas med din egen text på? Du kan designa dem själv på nätet genom att använda dig av vår praktiska redigerare och du ser resultatet direkt!


Personlig tavla - Egen text hjärta https://www. Perfekt gåva till nära och kära vid till exempel dop eller bröllop. Gör en egen tavla enkelt, bara fyll i datum eller . Fyll i dina egna önskemål under Egen kommentar till exempel färg på text radbryt. Kanske svalde det hålet hans egen älskade hustru.


Där är den, boken utan någon text på framsidan och lösa anteckningsblad spretande hit . Visa din kärlek för den du bryr dig om med hjälp av denna navelpiercing. Den har ett stenprytt hjärta och det lilla hjärtat med texten. Välj mellan två färgvariater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg