fredag 18 september 2015

M4 skruv

Stort sortiment av maskingängad skruv i olika dimensioner och material. Hos Clas Ohlson hittar du sexkantsskruv, invändig sexkantsskruv, . Skruv M4x12mm insex Traxxas. Elförzinkad handtagsskruv (MLKX) med utvändig M-gänga och kombispår. Levereras i satser om st.


Passar till handtag och knoppar.

Boettkniv och pincett medföljer. M- skruv mm från Byggfabriken . Mått: Knapp mm (dia) som är svarvad ur massiv mässing. Det behövs ett borrhål på mm . MB SPÄNNKLACK är ett finurligt spännelement som består av en mässingsmutter som spänner mot arbetsstycket med hjälp av en skruv med excentrisk . Reservlina till Bahco Toppsax, meter.


Andersson M6- skruv För dig som vill hänga upp din Andersson-TV på väggen. SKRUV ML= 40MM MED KLIPPSÅR.

Avsedd för att förbinda st skåpstommar. Klippbar mm stålskruv med hylsmutter av mässing för dörrhandtag. Spårskruv i blankpolerad mässing. Klippbar mm skruv med hylsmutter av mässing för cylindervred och dörrhandtag.


Habo skruv med hylsa för innerdörrs handtag. Finns i nickel eller mässing. Bilden har endast illustrativt syfte. Mskruv för distans (sats om 50). För en yttergänga, till exempel på en skruv , är ytterdiametern D och innerdiametern.


Beställ idag, leverans imorgon! Vit porslinsknopp med oxiderad mässingskruv. Knoppens diameter kan variera något. Rostfri Torx- skruv , försänkt med pigg.


Skallen ser annorlunda ut men det borde inte påverka. Nu har jag lagt ner alldeles för mycket tid på att surfa efter skruv ! Företag Visa pris utan moms. Klicka för att lägga i kundkorgen.

Tabellerna visar rekommenderat moment för obehandlad skruv enligt specificerad. DIN - ISO Jämförelse på dimensioner av små skruv. Handla skruv hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och hög kvalitet med noga utvalda produkter.


Köp online Skåp o lådhandtag st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg