torsdag 9 juli 2015

Spisen luktar bränt

Går det bort när man använt dem under en längre tid? Märklig lukt direkt när man stiger in. Bränt vår nya induktionshäll pga fel inkoppling?


Nyköpt spis luktar bränt Matredskap och inköpsställen. Lukten kom mycket riktigt från spisen och kan liknas vid bränd elektronik. Bränt plast på spisen -hur få bort lukten?

HJÄLP - det ryker bakom spisen, elektriker någon? Finns det risk att det kan börja brinna fast vi dragit ut spiskontakten? Spiskontakten är svart och luktar bränt. Hon reste sig tungt och blåste upp elden i spisen. Känner du inte att det luktar bränt ? Mamma lyfter kaffet av spisen , det luktar bränt om plattan.


Trodde du hade nåt roligt att berätta, lät så glad i telefonen, försöker mamma. Hej när jag eldar i öppna spisen luktar det rök i andra rum , det ser ut att .

Gå aldrig från spisen med kokande kastrull eller stekpanna med olja eller fett på. Men det luktar ju lite bränt faktiskt. Han skyndade sig in och sprang ut i köket. Pappa, du har ju glömt maten på spisen ! Kontrollera att stickkontakten sitter i ordentligt.


Om du nyligen städat bakom spisen kan det vara lätt att komma emot kontakten. Om det luktar bränt när du sätter . Du bör alltid kontakta vården om du har bränt huden så mycket att det har bildats blåsor och om brännskadan samtidigt är så utbredd att den är större än den . Det luktar bränt i trapphuset. En glömd kastrull på spisen har orsakat rökutvecklingen, lägenhetsinnehavaren är inte hemma.


Som de har beskrivit det har det börjat lukta bränt och ryka. Då är orsaken oftast att man har glömt att stänga av spisen eller för hög värme på. Det kan bero på ett antal problem - är det en obehaglig lukt eller luktar maskinen bränt ? Läs mer om möjliga orsaker och hur man kan minska det potentiella . Det är något som luktar bränt ”, sade hon.


Det verkar som om ni har glömt nåt på spisen. Jag kände att det luktade bränt.

Jag brukar använda sockerbitar att gnugga bort det som bränt fast! Som ett exempel, du har gäster som kommer om minuter och du märker att det luktar bränt. Så ser du, på spisen , det är stora brännfläckar . Lågorna slog upp genom rökgången, och svedda svarta fågelkroppar föll ner på spisen.


Byt också ut elektrisk utrustning som låter konstigt eller som luktar bränt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg