tisdag 14 juli 2015

Rökt ek skärbräda

Trevlig skärbräda av ek som även passar till frukostbricka, eller uppläggningsfat. Skärbrädan är rökbehandlad vilket ger en fin mörk ton. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och . Om man googlar om skärbrädor så brukar ek som träslag få en del skäll för att det är så kallat . Asymmetrisk i designen så blir denna skärbräda unik.


Träslagen vi använder oss främst av är Bok, Ek och ask.

Boken är kortfibrigt träslag. Exklusiv skärbräda i ändträ gjord i massiv rökt europeisk ek. Handgjord från grovsågad stock till färdig skärbräda.


Därefter röks eken vilket gör att garvsyran. Vi arbetar med svensk ek som växt långsamt och fått karaktär. Jag har skrivit om skärbrädor förr men sedan dess lärt mig mycket mer. Lägst pris just nu 5kr bland st butiker. Det här var veckans beställning av grejer till köket.


Ja, jag är en obotlig kökshoarder.

Slaktarblock och skärbrädor tillverkas i olika storlekar, kan fås i rökt ek , ek eller bok. En skärbräda av högsta kvalite. Välj mellan obehandla oljad eller rökt ek. Ekträ är idealiskt som skärbräda på grund av dess hårdhet, men även på grund . Planlösningen, husets form och detaljerna gör ju sitt.


Skärbrädor i ljus och rökt ek och svart skål med chili och vitlök från S. The shape and style of the boards is usually dictated my the piece of woo highlighting its best features. Everything is hand shape and is all. Ek är ett träslag som vuxit långsamt. Rökt ek är än mörkare än vanlig ek och har en svartbrun ton som är stilren men varm. Oval spegel Post i retro design Retro spegel med bakstycke i rökt ek.


Trådkorg i koppar, 3kronor, skärbrädor i rökt ek , stor, 9kronor, liten, 6kronor, blå kökshandduk, 1kronor, allt från Illums bolighus. Ladda ned från iStock by Getty Images. Fiske har av tradition varit en stor inkomstkälla för gotlänningarna och rökt flundra är en. Läs mer om Global skärbräda i massiv ek.


Med denna röklåda för grillen från ICA kan din grillers röka maten själv i sin egen grill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg