onsdag 29 juli 2015

Plånboksfodral iphone 7 plus

Stort utbud av alla typer av plånboksfodral. Se till att skaffa dessa användbara plånboksfodral i . Förvara din telefon och dina kreditkort samt sedlar i ett och samma fodral. Alltid Fri Frakt och Snabba Leveranser!


Den är gjord av syntetiskt läder och har kortplatser. Fodralet kombinerar elegans med .

Funktioner, Plats för kreditkort och sedelfack. Med ett plånboksfodral slipper du hålla reda på . Smidig inbyggd plats för ett kort. Ger din mobil en elegant look samtidigt som den skyddar mot stötar, . Stilsäkert plånboksfodral där det extra skyddande hårdplastskalet försetts med magneter så du enkelt. Copenhagen är ett plånboksfodral i fullnarvskinn med plats för tre kreditkort, fack för kvitton samt ställfunktion. Allt i den tidlös design från Danmark.


Någon som har ett snyggare plånboksfodral till salu?

Free delivery and returns on eligible orders. Det smidiga läder fodralet viks över touchscreen för ökat skyd och viks . Plånboksfodralet är av PU läder och har tre fack f. Skyddet består av ett plånboksfodral med ett . Skydda telefonen mot skador och rep. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta . Supersnyggt och stilrent plånboksfodral i äkta skinn. Telefonen fästs i ett skal på insidan som i sin tur lätt kan lossas med hjälp av en kraftig magnet.


Det är en kombination av ett fodral och en plånbok. Genuint plånboksfodral med kort- och sedelfack i äkta läder. An essential for traveling light, this smart . Kolla in vår omfattande kollektion på vår hemsida och låt dig blåsas bort . Med hjälp av ett magnetlås öppnas och stängs fodralet. TechEvo Wallet – plånboksfodral och fallskydd i ett.


Gör din mobil mer personlig med en mobilaccessoar i. Minsta tillåtna antal för denna . Happy Plugs - IPHONE PLUS SLIM CASE - Mobilväska - white.

Get notified about our latest news and our exclusive offers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg