torsdag 30 juli 2015

Bredspackel biltema

För att spackla golv, väggar och tak. För spackling av golv, väggar och tak. För applicering av lim, fix, fästmassa m. Med flexibelt blad av rostfritt . Grunduppsättningen består ofta av en lite bredare så kallad bredspackel , och en lite smalare som används i kombination under själva .

Vi har gammal vävtapet på väggarna som vi vill jämna till. Varning för Byggmax Lätt Hand Spackel! Bredspackla putsade inner- och ytterväggar i. När du kommer till ett innerhörn, där två väggar möts, är det dags att plocka fram en så kallad spackelremsa av papper. Vilka bredspackel skall man använda för att få lagret så jämt som möjligt?


Lättarbetat och lättslipat spackel vars speciella konsistens gör det enkelt och snabbt att applicera eftersom det kan strykas med en roller. En 5-Cm bred spackel brukar vara bra.

Det kostar lite mer än att bredspackla men ger också oftast ett mycket bra resultat. Dessutom blir åtgången av färg mindre med täcktapet än vad bredspackel. Vill du köpa helpall värmeloggs? Måste vara en specifik golvolja.


Sen dra ut med 4mm bredspackel. Blev kalasbra i kombination med en 60cm- bredspackel :) Nåt som inte var en bra . En tapetkollektion från Duro bestående av kopior av äldre . Kan lätt arbetas ut över större ytor med bredspackel. Den enda nackdelen är att man inte får med någon.


Använd en bred spackel eller ett stämjärn som hjälpmedel. Test kjører biltema kompressor jeg nylig har. Milltex Helmatt vattenburen täckfärg för målning av väggytor.


Lägg på spackelmassan med en bredspackel , gärna med en bredd på minst 1cm. Biltema MS 1A Tredjeplats på Gör Det Själv. Efter att min fantastiske vän Olle hjälp mig inhandla bredspackel , . Teknisk information Vikt: kg.

Reklamationer på använda produkter godtas ej. Tänkte först använda min största bredspackel för att lägga ut spacklet,. Matvispen hade jag nog inte använt, åk till biltema , jula eller liknande . Lämpligt i tak och och väggar då det är. Arbetskläder och Skyddsutrustning . Vi använde en kompressor från biltema och ett tryckluftsverktyg till . Tandad bredspackel från Embo. Bortkapat stål från vanlig bygg- bredspackel.


Sedan sist har det inhandlats en 60cm bredspackel , men musklerna. Slipa väggen jämn med slippapper eller skrapa med en bred spackel. Man kan sedan skrapa av tapeten med en bred spackel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg