onsdag 15 juli 2015

Förkortningar sms

Lär dig använda sms förkortningar och sms tecken. Vi vet att det kan vara svårt att hänga med alla de förkortningar och tecken som används i sms. Förkortningar är också givna.


Ylvas huvudsyfte är att se hur man anpassar skriftspråket till de nya sätten att kommunicera via sms , chatt och . Finns ju massor med förkortningar i sms osv.

Många använder förkortningar i sina sms – lär dig hänga med! Osäker på om jag nånsin fått ett värre sms pic. Det skrivsätt med förkortningar , ofta med siffror, som används i sms , chatt, e-post och i diskussionsforum m. En del har jag ju lärt mig nu, men vad tycker ni om alla förkortningar som.


Sen om det används för att hålla nere sms -kostnad är ju en sak. För att snabbt kunna skriva SMS har ett stort antal förkortningar och . Bibel grhdt Homie IDGAF kr ltns morris Nkd? Här är stycken engelska förkortningar som alla engelsktalande människor bör känna till.

Casual och snällt, perfekt att avsluta ett sms med. Det finns förkortningar som är speciella för SMS , chatt och mejl vilka används . Elders Read SMS Slang Out Loud and tries to figure out what it means. This video is created together with UR.


Här nedan hittar du alla förkortningar du behöver kunna för att hänga . -gänget Sthlm Panda samlade ett gäng pensionärer och bad dem försöka tolka ungdomars språk och förkortningar i SMS. SMS -språkets moderna värld. De kom fram till en hel del . Användas efter att du förklarat något ur din synvinkel. Det handlar ofta om att minska antalet tecken och underlätta . Här är vanliga ord och förkortningar som används på internet! Används i sms , chatt eller på Twitter när man tycker att en person ska skaffa . I den teknologiska värld som vi lever i nu, används engelska förkortningar frekvent både på sociala medier och SMS.


I GV förekommer en mängd mer eller mindre kryptiska förkortningar. Start studying Sms förkortningar 8. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Short Message Service ( SMS ) är en tjänst för korta textmeddelanden, eller sms , som sänds. I sin pro-graduavhandling undersökte Malin Borgström tecken och förkortningar i helsingforssvenska ungdomars sms - meddelanden . Se även avsnittet om distinktion mellan beteckningar och förkortningar i. Slang ord och termer som du ser på nätet och förkortningar som du ser i sms eller chatt-program är inte annorlunda. Sms och förkortningar - vilka förkortningar använder du mest när du skickar sms ? Eller ögon om man föredrar det ) Därför använder vi förkortningar i så många ord vi bara kan. Att lära sig alla förkortningar är omöjliga, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg