fredag 31 juli 2015

Konferens spa stockholm

Badet erbjuder spa , konferens och fest- och bröllopslokal. Vi erbjuder spa - och konferensgäster en behaglig och miljövänlig. För bokning av konferens kontakta försäljningsavdelningen på telefon . Ta med sällskapet till en helt ny värld istället – minuter från huvudstaden.


Grand Hotel Saltsjöbaden Lägg din konferens i vacker skärgårdsmiljö, övernatta. Hög kvalitet kännetecknar allt från vår service till mat och miljö. Vår vackra konferensanläggning erbjuder bl.


I vårt härliga Sjö- SPA på bryggan kan upp till personer njuta magiska . Stockholm city inom räckhåll. Hyr Elements Spa för möhippa, sensexa eller konferens. Abonnera hela spat eller en vår Oas med egen bastu.


Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Efter en heldag med konferens är spa den bästa avkopplingen. Water Lounge på Nova Park är en spa - och relaxavdelning utöver det vanliga. Konferens , spa , övernattning.


Med en kombination av suveräna kommunikationer , fina lokaler, omtanke om gästen och mat för den kräsne finns det plats för alla . SPA -kit från Rituals, entré till Högberga Havsspa och femrätters middag. Njut av sång, musik och god mat i härlig miljö. Hos oss varvar du ner för att ladda upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg