måndag 25 maj 2015

Värmeskåp mat pris

För att en restaurang eller annat storkök ska kunna hålla maten vid önskad temperatur är det av stor vikt att man har tillgång till ett värmeskåp för mat. Värmeskåp till ett billigt pris. Med en värmelåda kan du enkelt hålla maten varm tills dess att familjen.


Värmningstiden för maten är ca min, lite varierande beroende på typ av mat och mängd. Anslutningskabel på 2m med stickpropp för cigarettuttag ingår.

Varm mat levereras givetvis i värmeskåp. Pris för utkörning i Borlänge är 200kr, andra kommuner enligt överenskommelse. Ogiltig kvantitet: Vänligen ange. V CA4rmesk CA5p-12-GN-1-1-2.


Du kan naturligtvis även hämta maten själv hos oss. Det blir på så sätt ett bättre pris , då ni slipper transportkostnaden. Givetvis levererar vi mat , porslin, linne, med eller utan personal.


Priset är per person och exklusive moms.

Den eventuellt varma maten levereras i värmeskåp , som kopplas till ett vanligt vägguttag. Pris hyrdag 1: 41:- Pris hyrdag 2: 11:- ( Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ). Vid returtransport av vårt porslin, värmeskåp eller dylikt debiteras ny.


I våra menyer hittar du priser för vår mat. Moms på mat tillkommer med på alla priser. Maten läggs upp på engångsfat, vi tar med ev värmeskåp direkt efter leverans.


Det blir då ett bättre pris , eftersom ni slipper transportkostnaden. Servera alltid maten på varma tallrikar, så den håller sig varm längre. Temperaturen kan justeras upp. För de som önskar ordnar vi hela arrangemanget, såväl mat som lokal,. Catering, maten för festen i Göteborg.


Därefter packar vi maten i kyl och värmeskåp för att den ska vara rätt tempererad hela vägen fram till festen. Bästa sättet att värma maten : Hederliga värmeskåp som man stoppar en. Pris per person och timme (inkl sociala avgifter):.


Uppläggningsfat, värmeskåp , vagnar och backar till maten. Vill ni kan ni hämta och lämna allting själva i .

Hos oss hittar du alla möjliga plastburkar och förvaringsburkar som du kan använda till just det eller för att frysa in bär, mat etc. C eller förinställd temperatur - Idealisk till. Vi har även matlådor i tåligt . Du ska kunna fokusera på matlagningen och veta att de fräscha råvarorna och den goda maten håller samma kvalité när den serveras som när den tillagades.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg