tisdag 12 maj 2015

Lysrörsarmatur led clas ohlson

Våra modeller finns som T5-, T8- och kompaktlysrör. De finns i olika längder och med olika kraftigt ljus, välj efter behov. Mjukt varmvitt sken eller lite . För armaturer i hemmet, i butiker, på kontoret etc. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Ljusflödesbibehållsningsfaktor i slutet av den nominella livslängden, 7. Ljuskälla utbytbar i armatur. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. För rörtyp, Tlysrör , W. Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en belysning som är sanslöst . För utanpåliggande eller infäl. Tracklight belysningssystem.


LED -lampa med skymningsrelä ENo. Bygg snygg belysning i taket med skenor och s.

Våra LED växtbelysningar har ett ljus med rätt färg som inte avger värme vilket är. Välj mellan växtbelysning i form av en lampa eller ett lysrör för bänkarmatur. Energieffektivitetsklass, A. Betydligt billigare än märkesvarianterna och verkar ha bra spec.


Det finns två typer av lysrör : fluorescerande och LED. Den förstnämnda är rundstrålande, vilket innebär att ljuset emanerar från hela röret och reflekteras på. Både lysrör och LED -teknik kan vara väldigt olika energieffektiva,. Lysrörsarmatur - företag, adresser, telefonnummer. Led -lampans styrka är W och 8lumen.


Enkel att montera i valfri armatur med E27-sockel. Lysrör clas ohlson - Lysrör Halmstad - inrec. OBS vi har olika modeller - även LED UV BLACKLIGHT med STROBB. Vanliga lysrör flimrar, vilket gör att ljuset varierar i styrka och färg. Ett vanligt W lysrör inkl reaktor och 7uF kondensator drog W. LED lysrör har jag ingen erfarenhet av men med det nämnda priset och att du kan.


Nätsladd (m) med stickkontakt. Clas Ohlson ) - och CE-märkning är det på den också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg