torsdag 28 maj 2015

Elfviks gård julbord

Välkommen till Elfviks Herrgård. Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. Varje år i december dukar vi upp vårt traditionella, dignande julbord på herrgården.


Här njuter du utsikten över Stockholm inlopp. Hälsa på våra getter, höns, kaniner, får eller hästar och besök våra olika .

Har allt: julbord , festvåning, bröllop, konferens, bistro, cafe. Julbord 425:-inkl glögg eller . Blue Hotel är ett kontantfritt hotell. På helgerna serverar vi brunch!


Boka en konferens med kollegorna hos oss! En festlokal med speciell karaktär och stämning. Antal gäster vid sittande middag: personer.


Den trädinramade grässlänten ned mot vattnet ger uteterrassen en fantastisk inramning.

Hittar bara sånna som erbjuder till företag att komma och ha julbord med hela. Elfviks gård på Lidingö har ett underbart julbord med världens . Kallt sorters sill stekt inlagd strömming julskinka sorters korvar . Det ligger ju precis vid vattnet och liksom på landet i stan. Pris: 1kr (ordinarie pris 6kr för guidad visning och julbord ) flaska . If you are visiting Stockholm over Christmas and you are looking for.


KristineHovs Malmgård in Södermalm and at Hufvudsta Gård in Solna. På Lidingö bjuds det till julbord med nya tolkningar varvat med klassiker som alltid har. Elfviks Gård at the far-end tip of Lidingö offers generous brunches as . Igår var vi som sagt på julmarknad och julbord tillsammans med barnens mormor.


Den 8:e november kommer Eckhart Tolle till Stockholm. Vill hjärtans gärna få vara med och sitta i hans närvaro. På Sundby Gård hjälper vi gärna till med att skapa en tillställning för dig och dina gäster. På Elfviks Strands hotell, som finns i direkt anslutning till oss, erbjuder vi även . Finlan därför hade jag beställt en kålrotslåda som är ett absolut måste på mitt julbord.


Där öppnar vi upp ett Zetas i miniatyr i dagarna två,.

Max och Felix kom redan på fredagen och skulle stanna till söndag kväll. Delar du vårt intresse för möten mellan människor? Vill du arbeta som kock, hovmästare, receptionist, säljare, marknadschef, städare, vaktmästare, vd – eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg