fredag 29 maj 2015

Ljusstake med glaskupa

Trendig, stilren och snygg ljusstake på fot med glaskupa. Varumärke: Ernst Kirchsteiger. Ljusstake Med Glaskupa - Auktioner. I lager, 1-dagars leveranstid.


Sprid ett behagligt ljus med ljuslyktor och ljusstakar i olika stilar.

Köp online Snygg ljusstake med. Stor vägghängd ljuslykta i metall med glaskupa över ljuset. Anit ljusstake M, antique brass. Stilren ljusstake med glaskupa.


Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus. Denna pin hittades av Hemmetshjarta.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Bruksslitage, märken på ljusstake. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Mysigast blir det med en snygg ljushållare eller ljusstake. Fat i zink med mönstrad kant cm.


Fantastisk ljuslykta med kardan-väggfäste i förkromad mässing från ett fartyg. Kardanljusstake i förkromad mässing med glaskupa. Klong är ett innovativt designföretag som arbetar med mängder av svenska designers. Men trots det hämtas stora mängder av inspiration även från andra . Av metall med anordning för fasthållande av en glaskupa. Finns gör dock bara den ena kupan med graverat mönster.


En ljusstake i målad metall formad som en krans med grenar och kottar. Ljuskopparnas diameter ca cm. Elegant och lyxig ljusstake i silver med glaskupa och kristall detaljer.


Ljusslingor, ljusstakar, julstjärnor, belysta figurer, granar med belysning – här finns allt. Liten glaskupa med dekoration 0. Tvättad i vinsyra, avtorkad med paraffinolja.

Glaskupa med juldekoration och ledslinga, drivs med 3xAA-batterier (säljes separat). Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Bordslampa med metallstativ och vit glaskupa. Dillon: ett dvärgträd med isartat lövverk under en genomskinlig glaskupa , . Koppar och mässingsakerna polerade hon med trasa och putsmedel. Det var några bunkar, ett brevställ och en ljusstake , inte så mycket men inte så lite heller.


Paket - Ljushållare med låda Ljusrosa. Antik ljusstake på fot med blombladsformad topp. Barock ljusstake väggljusstake med ananas rygg. Fransk antik ljusstake kandelaber med snirklig fot.


Vas i mässing med munblåst glaskupa som framhäver innehållet. Nätt ljusstake med inspiration från den gamla klassiska kammarljusstaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg