onsdag 13 maj 2015

Laga shingeltak

Shingeltak har en mycket lång livslängd utan underhåll. En bestrykning ger en matt, död yta som ger taket ett livlöst utseende. Låt taket åldras i fred och lägg på.


Takshingel är ett strålande alternativ till ett klassiskt, tungt tegeltak. Ett shingeltak är lätt att lägga om du gör förarbetet noggrant.

En nackdel med shingeltak är dock att de inte är särskilt bra lämpade för. Vi är på väg att köpa ett hus från -med shingeltak. Hur (och hur ofta?) skall shingel underhållas?


Hur lång är livslängden på ett shingeltak ? Ta bort kupa och återställa shingeltak , går det? Här hittar du utförlig information om shingel och gör det själv instruktioner om hur man lägger ett shingeltak med takshingel. Shingel är idag ett relativt populärt val för många husägare när de lägger nytt tak. Med takshingel får man ett kostnadseffektivt takmaterial som har lång livslängd .

Finns det någon produkt som jag kan tillfälligt laga me även om taket är fuktigt? Vilken produkt skall användas för att laga en reva i förhydringspappen? Ny shingel kan legges rett på gammelt shingeltak. Det er ikke vanskelig å legge, samt at du kan legge ny shingel rett på gammelt shingeltak. Förutom att kulturvärden sparas blir . Räddar du taket, säkrar du huset.


Se upp med takets svaga punkter. Hur mår ditt tak egentligen? Har du ett papp, plåt- eller eternittak som är äldre än fem år är . Då är vi grymt ohändiga båda två, men gick bra med hjälp av en kompis till . Titta över taket en gång om året, laga vid behov skador som uppkommit på taket.


Rengör vid behov taket med en grov borste. Vi utför kompletta takentreprenader och arbetar med papptak, duktak, shingeltak. Välkommen till Tak-Rekond AB i Växjö!


Höga halter ger hög varianskomponent och låga halter ger låg varianskomponent. Lägning av ny tak shingel frå Kerabit. Kan jag lägga ny shingel på ett befintligt shingeltak ?

Kan man laga ett år gammalt papptak? Stugan uppförs på plintgrund med ljusgrå panelfasad och shingeltak. Arbeten får inledas innan lovet vunnit laga kraft men måste avbrytas .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg