onsdag 20 maj 2015

Takplafond koppar

Plafond - Vacker takplafond hittar du hos oss på Ljustema! Välj den taklampa som bäst passar din inredningsstil, du kommer garanterat hitta något . Kompletteras med valfri lamphållare med sladd och ljuskäll. Planet är en uttrycksfull taklampa med plattor som tillsammans ser ut som att de som bildar ett solsystem.


Captain taklampa blir ett härligt blickfång i rummet.

Känslan är ett runt svävande tefat med ett vackert skimrande ljus som sprider värme. Slitage, saknar glas och fästen. Trendig skena i koppar med spotlights. Skenan har riktbara spots med gallerskärmar.


Lampan är i den moderna färgen koppar och passar . Modern och effektfull belysning! ARTIST med sin innovativa och slimma design är en vacker indredningsdetalj i hemmet.

Infälld belysning för taket Har du en uteplats med tak där du saknar belysning? Denna lampa passar då utmärkt! Köp taklampor online hos Chilli. Vi har ett stort urval av prisvärda taklampor.


Lampor i lekfull och stilren design. Snygga färger som lyfter rummet. Star tak- och vägglampa tillverkad i obehandlad koppar. Acorn lampskärm tillverkad i svart silikon, glas och aluminium med en yta av borstad koppar. Den flotta Acorn-designen reflekterar de trender som gäller för . SANSA är en fin pendlad taklampa från Airam.


SANSA finns även som bordslampa och vägglampa. Random Koppar taklampa från By Rydéns. Säljes av: Mattias Höglund juli 11:55.


Utzon taklampa från danska Tradition är formgiven av Jørn Utzon, som är känd för bland annat att ha ritat det berömda operahuset i Sydney. Taklampa galler Koppar Havsö. Lampan får tack vare sin insida ett varmt sken och den har en .

Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och . Belid tillverkar belysning . Ceiling Vision brushed copper, oiled walnut and black tygkabel (3m). Light source is not included. Takkrona Rondo Takkrona med separata trädliknande armar i blank koppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg