fredag 6 februari 2015

Stenar betydelse

Magiska stenar - Nycklar till närvaro. Stenar och kristaller med energi, betydelse och med mening. Vill du veta vad de olika stenarna betyder så att du kan välja rätt sten för dig själv.


Samtliga av presenterade stenar och kristaller nedan går att finna i Healing Crystals webbutik , med . Scrolla ner så hittar du ett register från A-Ö på olika stensorter, dess . Beskriver namn och lite kort om stenarnas betydelse.

Jag säljer inte stenar här utan visar upp en del stenar att titta på den här sidan. Läs om stenar och kristallers magiska egenskaper. Låt stenars betydelse leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken.


Vilken betydelse har olika stenar och kristaller? Vad står kristallens färg för? Hur väljer man rätt kristall? Här får du veta lite mer om vad ädelstenar kan ha som betydelse. Agat är inte en sten för lyx och glamour.


Den värnar om det enkla, nära och självklara.

Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder . Här nedan kommer en liten sammansättning av de magiska stenarnas betydelse. En grundande sten som inte låter dig gå in i oro och depressioner. En sten som tar fram positiva sidor och egenskaper hos bäraren. Agat Det här är en mycket stabil och balanserande kristall bildad av mikroskopiska kvartskristaller lagrade i band. Agater är jordande stenar som skänker . Jaspis betyder fläckig sten.


Denna sten har starka magiska krafter och verkar mot mental stress. Den samlar våra tankar och har en positiv inverkan på . Har du letat efter en bok som beskriver stenarnas. Vilka stenar och kristaller passar just dig ? Namnet jade har sitt ursprung från spanskans piedra de hijada som betyder länd- sten och som användes av de indianska civilisationerna i Centralamerika. Stenar , kristaller och metaller har enligt gammal visdom helande effekt på båda fysik och psyke.


Jag har utbildning inom Aura-Soma, . Man dras till vissa stenar , en känsla man får. Sedan urminnes tider har människor tillverkat talismaner och. Färgernas betydelse till stenarna Var och en av alla de färger som finns har en betydelse för dig. Därför är det viktigt vilka färger du har på dig och som du har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg