måndag 16 februari 2015

Öb motorolja

Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. En året-runt- olja anpassad för både bensin- och dieselmotorer inklusive turbomotorer i personbilar och lätta lastbilar. Ger ett bra skydd även när . Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor! Visar produkter på sidor.

Tänkte på en sak: kan man köpa billig motorolja från typ ÖB (dom säljer nåt som heter havoline) och sedan be verkstaden fylla på? B olja av märket Micro och Biltemas? Ju blaskigare olja är INTE automatiskt det samma som att oljan är. Jag köpte olja där sist, det . B har inte olja på 25liters dunkar) Nån som inte . Vågar man inte handla från utlandet så är det en bra sida att beställa ifrån. Biltemas olja kommer från Statoil och är samma olja som säljs i Statoils butiker.


Rekommenderat, Pris - billigast överst, Pris - dyrast . Jag vet dock inte vart Rusta och ÖB får sin olja.

Gärna olja av bättre kvalisort. Diskussion oStor bedrägerihärva med falsk motorolja avslöjad ! Finland häromdan, dessa har sålts av liknande firmor som ÖB i . Bara att byta till en olja med högre viskositet. Oljan som överskottsbolaget säjer(texaco) nån som vet i vilken klass den ligger? Köp någon billig olja och häll i en halv liter, du måste ändå byta olja.


Köp bara inte oljor och sådant från ÖB för deras är gamla som gatan . Ibland rear de ut Texaco semi olja på ÖB. Syntetisk olja är betydligt dyrare än vanlig olja för bensin motorer. Kolla Api klassen på Goth oil som ÖB säljer, tror att den går bra fram till . De allra flesta motorer behöver en så kallad motorolja , smörjolja för att kunna fungera på ett korrekt sätt. Smörjoljan tillverkas vanligtvis av petroleum.


View topic - Vilken motorolja ska jag välja? Förr rekommenderade man rak motorolja SAE eller SAE och det. B till gamla moppar finns ingen anledning att köpa dyr tvåtakts olja.


På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg