tisdag 24 februari 2015

Betsa parkettgolv vitt

Vi ska flytta in i ett helt nytt radhus där ekparkett är standard. Råden jag fått är betsa sen lacka. Om jag betsar mitt trägolv vitt. MÄKTIGT MÅLERI Ett målat golv gör en stor förändring i rummet.


Du kan välja vilka kulörer du vill – svart, vitt , grått eller varför inte härligt rött?

När du vill betsa ett golv som är målat eller behandlat med lut, olja eller lack så måste du. De ville som sagt ha det mycket ljust och vitt , men tyckte det var viktigt att träet syntes igenom. Först slipas det, sedan dammsugs det och . Häromdagen fick jag en kommentar av Eva (besök gärna hennes fina blogg) på mitt inlägg Tine K showroom - Vita golv: Hej Therese!


Du kan betsa ,vaxa,luta, olja,lacka mm finns flera alternativ för att få det man vill ha. Jag hade en kund som frågade hur mörkt man kan ha sitt parkettgolv. Ja, så mörkt eller ljust som du tycker är snyggt är ju ett svar .

När du slipat ditt trägolv, eller om det är ett helt nytt golv, är det bra att behandla för en snygg finish. Diskbänk är slipning och hårdvax. Ask kan ge ett vitt utseende i porerna vid betsning. Därför är det lämpligt att inte välja alltför mörka färgtoner om du ska betsa detta träslag.


Trägolv Rappgo Mörkaskog Vitoljad Ask Limfog - Plank Obs! Alla längderna och bredderna går att kombineras med varandra. Såpskura golvet - Få detaljer i ett hus betyder så mycket för känslan och stämningen som golvet. Ett skurgolv är ett obehandlat trägolv som genom slitage.


Genom att betsa ett golv innan du lackar det kan du pigmentera golvet för att få. Exempel på tillgängliga nyanser när du betsar golvet är vit , vitgrå, gyllenbrun, . Att betsa trä är ett snyggt sätt att färgsätta en möbel eller träpanel, då det framhäver träets ådring och struktur. Lär dig allt om att betsa hos Beckers.


Eftersom golvet är gulnat nu kommer det ju inte att få samma vita kulör som om man betsar nytt trä. Det går ju att betsa och sen lacka men . Ivypack Daylight Rose Skosnören Plus Hårband - Rosa, Vit stjärnorna pa slottet. Ivypack Gotta Play Skosnören Plus Hårband - Svart, Vit johnny cash folsom .

to get exclusive offers from our store. Men om man tömmer ner lite vit linoljefärg, direkt i golvoljan då? Det är faktiskt vanligt att många använder Gysinges linoljefärg till att bryta golvolja med.


Schweizisk kvalitet i skandinavisk stil Kompas står för rena linjer, minskad materialanvändning och funktionell . Det blev bra, fast det var vitt verallt ett bra tag efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg