måndag 9 februari 2015

Besticklåda trä

Bambu trä besticklåda med fack för enkel förvaring. Håll dina bestick snyggt organiserade i denna vackra besticklåda av bambu! Tillverkad av bambu trä med fack för bestick. Utdragbar (upp till ytterligare fack).


Dessa besticklådor är fullt inredda och kan inte kombineras med tillbehör. KitchenTime har ett brett sortiment av besticklådor från välkända varumärken.

Bra priser och fri frakt över 150kr. Organisera och förvara dina bestick i denna snygga besticklåda i trä från Kitchen Craft. Fem fack för bestick och andra köksredskap.


Avskiljare Magic Sorto till låddjup 6mm. On Kila möbler 39kr Delivery costs included. Bestickinsats i massiv lackad ek.


On Smarthem 11kr Delivery costs included . Se mer servering hos Menigo Foodservice här.

Mysig låda i trä till dina bestick från Serax. Fin att ha framme på bordet eller bänken. Entré av trall med solfjäder.


Snygg, bestickinsats i ek som passar perfekt i smala lådor och utnyttjar utrymmet maximalt med sin slimmade design och raka sidor. Måttanpassad besticklåda Classic. Måttbeställd besticklåda Mörkgrå Visio.


Tror knappast att Kvänum är billigare, tyvärr, men vill också ha helst i trä. Förvaring och Lådor ᐈ Avslutad maj 20:41. Inredningar, Förvara din köksmaskin på ett praktiskt sätt i ditt bänkskåp och använd denna utdragsfunktion till att lyfta den upp på en ergonomisk höjd och så att . Enkel och snygg besticklåda i polypropenplast. Ge dina råvaror lite omtanke med rostfria skålar, ekskärbrädor och andra fiffiga köksredskap från granit.


Rationell träbesticklåda som passar Ikeas lådor. Frakt posten 90:- Samfrakt vid flera köp. Bruksslitage, enstaka maskhål. Skrivet på kortsidan enligt bild. På BAUHAUS kan du handla besticklådor och matlådor till riktigt bra priser.


Vi erbjuder ett mindre sortiment av kvalitativa matlådor i olika färger.

This Pin was discovered by Susanna Götborg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg