fredag 20 februari 2015

Kakfat kartong

Shabby Chic, tårtfat på fot (cm). På kortet har vi limmat på rosa kartong och kakfat med dubbelhäftande tejp. Alla små delar fästs ovanpå varandra med 3D-kuddar. Ljuvligt fint kakfat i tre våningar, perfekt för cupcaksen eller annat gott. Det är tillverkat av danska Miss Etoile och gjort av kartong.


Superfint kakfat i Mimmi-tema.

Lätt att matcha med våra övriga ballonger, dukning och dekoration. Fint litet kakfat på fot med kupa, allt i glas. Kupan har en liten knopp i toppen. Denna artikel säljs styckvis.


Locket kan alltså inte glida av. Det ligger stycken per kartong. Min dotter ville ha ett kakfat och det fick bli ett av en liten kartong jag hade hemma tex glasskartong och en toa rulle och lite akrylfärg och limma ihop allt med . Använder Traderas automatiska vinnarmail.

Köp Kakfat på fot eller något annat inom Restaurangutrustning. Snabba leveranser och bra priser. Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet. Example sentences with kakfat , translation memory.


Jag är för upptagen med att lämna . KAKFAT , porslin och metall, England´s C. DIY Halloween Creepy Candles. Paper towel rolls, hot glue, battery tea lights, paint, glitter. Kakfat med kakor och bakverk i tre etage, helt i trä. Med hjälp av plastlock, toarullar och tidningspapper kan man trolla fram ett kakfat i våningar.


Från den rejäla flyttkartongen till praktiska matlådan. Med våra kakfatshandtag kan du göra egna jättefina kakfat ! Ett beslag räcker till ett trevåningsfat men du kan göra färre eller fler våningar genom att sätta ihop . Kakfat Prickig Vit är ett vitt kakafat med grå prickar. Fatet är i hård papp och kommer i en platt kartong.


Tjusigt pastellfärgat kakfat i Sagotema med st. Vacker tårtfat format som en isbana med tjusig bakgrund med motiv av A.

Bjud på fika med ett fint kakfat i två etager! Olika kakor och bakelser ingår. Presenförpackad i vacker kartong. Jag rotade i frysen, jag hade en hel big pack- kartong full med smultron som jag. Hon la dem omsorgsfullt på Noras tre våningar höga mintfärgade kakfat , den . Pris: 17- Kjøp Kakfat Våningar Ca 38Cm hos Adlibris.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen interiør på nett. Ett härligt kakfat i tre våningar för cupcakes eller annat gott. Största och minsta faten har en vågformad kantHöjd: cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg