onsdag 11 februari 2015

Inredning inspiration 2018

Den bästa inredningen och härlig inspiration – få ELLE Decorations nyhetsbrev helt . Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i. Ta del av inredning och inspiration du behöver för kök, vardagsrum,. Här avlösjar vi hur du ska inreda hemmet – om du vill vara . Jannice Wistran feng shui-expert och bloggare hos Sköna hem tipsar om trender . Vid matplatsen är det fortsatt ljusa färger i kombination med smakfull inredning.

Mycket målade ytor, gärna med samma ton på väggar, möbler och rummets accessoarer. Hämta inspiration från våra populära hemma hos-reportage och återskapa. Intresset för personlig inredning med etniska inslag är stort.


Läs mer på Hemtrender inredningsblogg. Jag har inte varit filitigaste. Vi har klivit in i mars månad och vi blickar framåt mot våren. Annonssamarbete med Boråstapeter.


Det kan vara minst sagt svårt att välja tapet. Utbudet av mönster och kulörer är enormt, och .

Tillsätt färgerna genom att måla väggarna eller lägg till färgstark inredning. Gå på jakt efter inspiration till köket i köksgalleriet. Här visar vi våra aktuella kampanjer där du kan bli inspirerad till nya ideer och känslor. Vi på Villalivet har gjort efterforskningar, ger dig kök inspiration och förutspår vilka. För dig som verkligen vill vara trendig bör du satsa på att inreda köket med . I fint samarbete med Hemtex.


Här kommer lite finfin inredningsinspiration som jag gjorde tidigare i höstas. Jag fick välja ut mina favoriter från . Mio, en av Sveriges största detaljhandelskedjor för möbler , tecknar baltiskt treårsavtal. Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger, som ett skogens hjärta helt . Istället ska jag ladda batterierna och fylla på med ny inspiration inför hösten.


Fransk inredning , sommarhus – Husligheter. Här hittar du allt inom inredning , möbler , vitvaror och inspiration. Hos Jollyroom finner du ett stort utbud av produkter för barnens rum med allt från möbler och sängar till förvaring och . Här visar vi hur du kan inreda , duka och plantera snyggt med produkter från varuhuset. Inspireras av färgglad inredning och ekologiska material.


Vårens hemmakollektion är full av naturliga inslag. Inspiration och inredning för vårens hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg