torsdag 14 augusti 2014

Välja skärbräda

Skärbrädor i plast är bra att ha en uppsättning av och här bör man kanske inte . Det finns massor av olika varianter av skärbrädor. Vilken skärbräda ska man ha? Finns det några skärbrädor som är bättre än andra?


Träskärbräda eller plastskärbräda?

Jag tänkte i detta inlägg gå igenom avdelningen skärbräda. Du kan välja att få annonser som förhoppningsvis passar dig bättre, tex lokala . Det är irriterande med skärbrädor som inte ligger still utan hasar omkring på köksbänken medan man skär. En stor och tung skärbräda håller . Om kniven är kökets viktigaste redskap så kan inte dess kompanjon skärbrädan vara långt efter. För bortsett från skalkniven som . Två sorter du aldrig ska välja.


Jag tänker börja med att helt avfärda ett par sorters skärbrädor.

Först har vi glasskärbrädan. Om du känner dig osäker på hygienen kan du välja skärbrädor i plast till kött, fisk och skaldjur och trä till grönsaker och brö eller så hittar du en annan strategi . En grundregel för skärbrädor av trä är att råmaterialet ska komma från träd som har ätbara frukter, nötter eller sav. En skärbräda av trä kan du ha kvar hela livet, om du tar hand om den. Men det finns förstås många varianter av trä att välja bland.


Om du hittat hit behöver jag kanske inte påpeka att skärbrädan oftast är en förbisedd köksartikel. Alla har en, men den får inte mycket . Ge din ärrade och lite fläckiga skärbräda en chans Ladda med sandpapper och. Och om du ska skaffa en ny, vilken bräda ska man välja ? Här är skäl att välja skärbrädor i trä: 1. Bra med särskild skärbräda för rått kött och fisk som innehåller mycket bakterier.


Vad jag funderar på - vilket är det bästa materialet för en skärbräda ? Jag har ek, björk och fur att välja mellan. Den som vill ha en orepad skärbräda kan välja mellan tre varianter: Satsa på slöa knivar. Välj en träbräda som går att slipa ner. Hitta prisvärd skärbräda i material som trä, ek, bambu och plast.


Stort utbud av skärbrädor med olika funktion, färg och form.

Omgående leveranser och fri retur . Men vad ska man då välja för material på sin skärbräda ? Marmor, glas, sten, stål och keramik är lätta att rengöra och behöver inget underhåll. Varför ska du välja en gedigen skärbräda av trä framför en i plast? Fördelarna med skärbrädor av trä är flera - de är tunga, vilket minskar risken för. Och de är designade att passa ihop med många andra köksredskap i vårt sortiment, så att du ska kunna välja den skärbräda som passar din inredningsstil.


Vänligen kontrollera först om de skärbrädor ni söker finns som standard. Om inte - välj någon av grupperna Sågade LÖAB som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg