tisdag 19 augusti 2014

Mossa mellan marksten

Det är vackert och praktiskt med stenlagda partier i en trädgård. Det kan vara alltifrån en modern stenläggning på en . Stengången på framsidan som brukar vara helt igenväxt mellan stenarna är nu helt ogräsfri och dessutom har jag sopat i nytt stenmjöl så jag . Kollade på skötsellistan men hittade inget om hur man får bort mossa mellan stenplattor på gångar etc. Bra tips behövs, för det är fasligt vad det .

Bästa sätt att få bort mossa på sjöstensplattor. Hjälp med mossa och rabattkanter – Allt om. Livet på solsidan livetpasolsidan. Normalt sett har jag inget emot att rensa ogräs – oftast är det rena rama terapin.


Men att rensa ogräs och mossa mellan stenarna i pergolan . Det växer många olika sorters växter mellanplattorna, eller byastenarna. Det är maskrosor, gräs och mossa av olika slag. Om du har tröttnat på ogräset mellan stenarna får du här tre lösningar på hur du angriper problemet: Den lätta, den hårda och den extra effektiva.

Har dina stenplattor blivit täckta med smuts och mossa ? Vill du fräscha upp dem inför sommaren? Vi visar dig vägen till fläckfria stenplattor på din uteplats eller . Jag har också fått mossa i min relativt nylagda stensättning. Ogräs eller mossa kan växa mellan betongplattorna och tas bort med ogräsjärn, berättar Sofie.


Om mossan får ligga kvar för länge kan den . Då vet ni att ogräset trivs i de oregelbundna utrymmena mellan. Att få bort allt ogräs och all mossa mellan stenarna är aningen pilligt, men . Hej, Hur tar man enklast (och bäst) bort ogräs som precis fått fäste mellan markstenar? Funkar tex roundup och ogräsättika? Få bort gräs mellan plattor. Trött på ogräs mellan fogarna?


Se på filmen hur lätt det är. Våra sjöstensplattor är FULLA av mossa , vilken verkar omöjlig att få bort. Dessutom försvinner all jord som är mellan plattorna. Vi försökte nu ta bort massa mossa mellan stenarna (omlott) med högtryckstvätt.


Så här dödar man ogräs – med naturliga metoder som inte tar död på dina blommor.

STARKA Betongindu- strier, S:t. Beläggning med Plattor och Marksten av Betong – Projekte-. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsredskap. Vi hjälper dig att hitta rätt renskniv trädgårdsredskap Trädgårdsredskap och göra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg