tisdag 19 augusti 2014

Mikrosement benkeplate

Oppussingsbloggen del 11: Benkeplate i superbetong! Her lærer du mer om hva mikrosement er og hvordan du legger det. Har du en benkeplate eller et bord av marmor som har blitt ripete, matt . Et utvalg av bilder hvor det vises kjøkkenbenker behandlet med mikrosement puss som overflate.


Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både . Benkeplater - En benkeplate med mikrosement er slitesterk, moderne og samtidig som det gjenspeiler en naturlig, varm og jordnær følelse.

Produktet har en nanoteknologi som legges i mange tynne sjikt, som der igjen gir deg betongfølelesen og . Mikrosement er den ultimate overflatebehandlingen. Tenk deg ett fugefritt bad som er utrolig lett å holde rent i betonglook. MIKROSEMENT ​ er vårt desidert største produkt i øyeblikket. På grunn av de helt spesielle egenskapene kan mikrosement.


Vi har laget en video som viser hvordan du kan legge mikrosement fra A-Å på. Hei er det noen her som har erfaring med mikrosement på bad e. Skal du støpe benkeplate , gulv eller annet inventar så bør vanlig sement . Lett oppussing av mindre bad og legge benkeplate på kjøkken.

Beskrivelse: 1) Har ett mindre bad på ca kvm, hvor jeg skal legge . Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate , bordplate eller sitteplate på en benk for den del. Få tilbud fra flere leverandører fra Tønsberg.


Mokrosement på gulv, vegg, tak og benkeplate. Vil du fornye et møbel, eller bygge spesialtilpasset møbel? TV benk stoler osv, ta kontakt så utfører vi mikrosement på de fleste. Her kan du se oppdrag og inspirasjonsbilder. Det er år siden jeg skrev dette innlegget, men jeg la faktisk mikrosement på en benkeplate i vårt siste prosjekt for bare en uke siden.


Her ser du prosessen og sluttproduktet av benkeplate med Beton Cire. Kunden ville ha flisenen over kjøkkenbenken og benkeplate til å gå i ett. Men om budsjettet heller ikke helt strekker til ny benkeplate , så kan det være godt å vite at du kan få ny look på kjøkkenet også ved å rett og . For mere info ang mikrosement se. Photo of Jakol AS mikrosement - Vestby, Norway.


Kunne tenke meg en litt billigere fix enn en helt ny benkeplate :D. Du kan kanskje sjekke ut mikrosement - design cement - eller likende . Kan man bruke mikrosement oppå gammel benkeplate på kjøkken? Formen er ferdig satt sammen.


Lag en forskaling innvendig i formen for gjennomføringer for platetopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg