torsdag 21 augusti 2014

Kabelgenomföring skrivbord

Kabelgenomförning som monteras i t. Ger en praktiskt och snygg kabelinstallation. Monteras i hål på mm i diameter. Kan ej beställas i webbshoppen. Kabeldiken och sladdhantering för skrivbord och arbetsplatser.


Komplett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med mm bordsskiva.

Liten och smart kabelgenomföring för skrivbord och arbetsbänkar. Namn, Databla Specifikation, Instruktion. Ska bygga ett skrivbord och vill då ha ett runt hål i bakkant för kabelgenomföring.


Tänker att det inte blir så snyggt med bara ett stort hål rakt ige. Bajonettfattning för förenklad användning. El- bord formad som ett L med en rundad innerhörna. Mått långa delen: 200×cm. Färgval skiva: vitt, vitt med svart kant, björk,.


Locket vrides till låst läge.

ELIT Point - Ø 80mm bordsbox Ett helt nytt grepp för bordsboxar - Både som . För att skydda en kabelgenomgång från rinnande vatten. Leverantör: Habo Gruppen AB. Bordslock i högvärdig plast, silver. Hos oss hittar du snygga hemmakontorsmöbler till låga priser.


Vi har allt från skrivbord och arbetsstolar till förvarings- och kabelhanteringslösningar. Eluttag i aluminium med jordat uttag, Volts USB-uttag och nätverksuttag. Tillbehör till höj- och sänkbara bord.


Kombinerad genomföring och hub. Hub med kabelgenomföring för skrivbord. In denna kategori finns kabelgenomföring för möbler och skåp. För tätning av styr- och reglagekablar samt elkablage.


Journal Desk är ett snyggt, prisvärt skrivbord från Normann Copenhagen med utdragbar låda och hål för kabelgenomföring. Finns i svart, grå, vit och ljusblå! Har reglat upp en bordsskiva på tre väggar och skall nu borra för kablar som skall ner . Passar både bord med maguttag och i vinkeln på L-formade bord.


Här hittar du olika varianter av skrivbord ink. Praktisk satellit med ett eluttag och kabelgenomföring med fyra hål för övriga kablar. Skivan är i björk och har hål för smart kabelgenomföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg