fredag 8 augusti 2014

Jordankare till stolpar

Jag har köpt jordankare för att slå ner i backen och sätta stolpar i. Få loss gamla stolpar ur jordankare ? Stolpar som passar till 51x51- jordankare för. Stolphatt rostfri Gjorda i formpressad mm rostfri plåt, med hål för fastsättning på stolpar. Men med ett så kallat jordankare är man emellertid helt säker på att . Passar för att bygga burar till de flesta djurslag.

Ska köpa mig några jordankare och dunka ned i marken som fästen till min spaljé. Jag har använt jordankare förut men då gjutit fast dem och . Jordankare är tillverkade av stålplåt som varmförzinkas. Det är ett alternativ till exempelvis en gjuten stolphållare eller plint av betong och används vid enklare . För enkel montering av stolpar till lättare byggkonstruktioner som t ex staket, grindar mm.


Varmförzinkat jordankare som skruvas ner i marken och har försetts med stolpfäste av U-typ. Leveranstid till arbetsdagar. Ett alternativ till en gjuten stolphållare eller plint av betong.


Används till understöd av pelare och stolpar i byggnadsk.

Och det finns jordankare för runda stolpar också, där man kan skruva . Varmgalvaniserat jordankare tillverkat i järn med bulthål till montering av stolpar , och avslutningsvis varmgalvaniserad för att få lång hållbarhet. Ettersynet har til hensikt å avdekke avvik i lekeapparatets funksjoner, spesielt. Fäst stolpar till jordankare med vagnsbult 12x9 bricka Ø1.


Kilformat jordankare som man slår ner i marken och sedan fäster stolpen i. Passar till stolpar med en diameter om mm, avsedda för Ekholma villastängsel. Vi är Sveriges främsta leverantör av billiga Stolphattar. Hos oss hittar du stolphattar utav kvalité. Varmförzinkade jordankare för enkel montering av stolpar till lättare byggkonstruktioner som t. Monterat och klart av våra certifierade partners över hela Sverige.


En spaljé lämpar sig alldeles utmärkt till att låta klätterväxter skapa en grönskande. Spaljéns stolpar fästs i jordankare som slås ner i marken. Många lekutrustningar kan du köpa direkt i vår butik till ett förmånligt pris!


Alla stolpar är nya 70x7 samt jordankare och vinkeljärn och stolphattar. Gräv ner det i marken, och förstärk gärna med sten. För att få det extra stark kan man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg