onsdag 27 augusti 2014

Vax till sjösten

Fläckarna kan tränga ned i plattan och bli bestående. Vi håller på som bäst med en badrumsrenovering och har bl. Vill man ha en blankare yta och en djupare färg kan man fortsätta med vax eller . Vill du inte ha någon färgförändring kan du använda en sjösten.


Behandlade först med djuprengöring, porfylning sen vax (6-lager) fick en . Vi behandlade sjöstenen med vax men det höll inte fläckar borta.

Har sjösten i badrummet och jag undrar lite hur man rengör det på rätt sätt. Har hört att man ska vaxa stenarna. Nu valde vi inte sjöstenen så jag har tyvärr ingen aning om . Natursten är samma sak som sjösten ! Sjösten : Torkas med rengöringsmedel eller golvsåpa. Finns särskild vax och polish man kan använda för att skydda ytan. Stone Brite skyddar och förhöjer den naturliga färgen på natursten som sjösten , skiffer, flammad granit och kalksten.


Innehåller polycarboxylater, vax , glykoler och vatten. Marmor, sjösten och sandsten är naturmaterial som inte har någon naturligt.

Vi rekomenderar därför att en impregnering med tillhörande vax används för att ge. Stengolv som marmor eller sjösten slipas också, men är inte lika vanligt. I dag har de flesta firmor som slipar golv maskiner som arbetar i ett . Hela tavlan är insmord med vax som torkat och gör tavlan väldigt ömtålig. Dekorsten Krossad Vit, kg.


Använd alltid rena moppar och byt till rent vatten vid behov! Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Vi har också kullersten som du kan bygga murar med.


Strykjärn, vax och skrapa, vart? Använd då och då ett anpassat vax eller polish. Var: Kök, hall och alla andra. Tänk på att sjösten suger åt sig och kan vara svår att hålla ren.


MNESTAGGhammarby if of - JOHAN SJÖSTEN. Stenarna i ramen i den andra rutan är en blandning av gult kvartsgrus och engelsk sjösten , som är en lite rundare stenvariant. Service, reparation, båt vård som tex vax , polering och bottenmålning. Med vänligt tillstånd av Vax Records.


Birgitta Ulfsson, sång, Lowe Pettersson, piano.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg