torsdag 7 juni 2018

Bosch slipmaskin batteri

Ett V- batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull och kompakt slipmaskin för trä och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sladdlös, Batteridriven, Powertools.


Dessutom ger ny batteriteknik extralång drifttid.

Vi har prylar för både små och stora projekt. Typ av drivning, Laddbart batteri. Kompakt sladdlös rak slipmaskin med stark V fyrpolig motor.


Smalt motorhus, 1mm i omkrets och låg vikt gör maskinen smidig att hantera. Invented for life: Vi vill att produkterna ska väcka entusiasm, höja livskvaliteten och spara på naturens resurser. Vinkelslip Hitachi Power Tools G18DSL Utan Batteri. För större sliparbeten blir det en riktig slipmaskin.


Effektiv grästrimmer med batteri. Ett enklare sätt att hyra maskiner!

På Waso Maskin hittar du smidiga och ändamålsmässiga maskiner till rätt pris! Excenterslipmaskinen är en slipmaskin med en rund slipplatta som slipar med ett. Det finns även modeller som är hybrider där du kan köra dem på batteri men även koppla in.


Vårt provex kommer i plastkoffert med laddare och ett batteri. Har du redan en slipmaskin till grovjobben är deltaslipen ett smart komplement för finare arbeten. Uppladdningsbart batteri för li-jon verktyg i samma spänningsklass. Köp Universalskärare batteridriven Inkl. Låga priser och snabb leverans.


BOSCH MULTISLIP PSM LI 5AH. Ett batteri för alla, passar alla verktyg och trädgårdsverktyg i det trådlösa . Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser. Köp Milwaukee MBPS-421X Polerings- och slipmaskin med batteri och laddare online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad . Köp slipmaskin i hög kvalité från kända varumärken som Makita, Ryobi och DeWALT hos.


Batteri och laddare ingår ej. Framtagen att framförallt användas av hantverkare. Pris hyrdag 1: 80:- Pris hyrdag 2: 0:- (Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ). Pris hyrdag 1: 96:- Pris hyrdag 2: 0:- (Pris exkl. moms.


Försäkring tillkommer med ). Slipmaskin som klarar alla sliparbeten.

Här finner du slipmaskin online som passar bland annat för golv, trägolv, trä, lister, altangolv, metall. Vi tillhandahåller en stort utbud av olika eldrivna (både på batteri och nätdrivna) slipverktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg