onsdag 20 juni 2018

Rektangulära hinkar

Tara Pac erbjuder förpackningar i form av rektangulära plasthinkar som är väl anpassade för bygg och färgindustrin. Stapelbar och användarvänlig. Specialanpassade för livsmedel.


Hinkar för livsmedel och diverse. Den rektangulära hinken från AUER Packaging är både modern och praktisk med sin volym på 6-liter.

Den är tillverkad av livsmedelsgodkänd plast, varför . I vårt sortiment finner du hinkar som rymmer till liter vatten. Vi har hinkar som är runda, kvadratiska och rektangulära. Du finner även mopphinkar med och . Denna serie av stapelbara rektangulära hinkar ECM i höga och låga. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av hinkar i plast som normalt lagerhålls i Köpenhamn.


All-round hinkar, som passar de flesta påfyllningsanläggningar och som även passar bra vid manuell hantering.

Praktisk med fast lock och handtag. För allt från djurfoder till tvättmedel. Vår serie med rektangulära plasthinkar får en ny storlek på 1liter.


Rektangulära hinkar är lämpliga inom bygg och färgbranschen då den är . AdvancedLine typ 4är konstruerad för att pumpa högviskösa produkter i runda , ovala och rektangulära hinkar. Fyllningsmaskinen kan anpassas till dina . Emballator Lagan Plast ingår i Emballator-gruppen. Maskinen är byggd helt i rostfritt utförande. Den hanterar olika hinkstorlekar, både runda och rektangulära hinkar med samma verktyg samt 2 . Vi erbjuder ett komplett program av formsprutade bägare, hinkar och. Sortimentet omfattar runda, ovala och rektangulära hinkar med möjligheter för . Med detta samarbetet utökar Ramson Packaging sitt sortiment och har nu också ett stort urval rektangulära hinkar samt UN-godkända hinkar . För tillfället har vi en fördröjd leveranstid på större gods (partigods) t. BAUHAUS - när det måste bli bra.


Groku har ett fint sortiment av palloptimerade kvadratiska hinkar som täcker alla era. Vår specialisering i ovala, runda och rektangulära hinkar på både mat och.

De har också skitsnygga rektangulära avlånga olivoljeburkar i aluminium. Samtliga sylter i vårt sortiment är naturligtvis bakfasta och har en god bredbarhet. För att förenkla hantering och lagerhållning introducerar vi rektangulära hinkar. Runda, ovala, fyrkanoch göra innehållet möjligt att transportera.


Det är förpackningen 1ml upp till 35 . Enkelsidig med dubbla sidoban Runda, kvadratiska och rektangulära. Har stora rektangulära hinkar som rymmer ca liter. Får väl se om det är trångt när jag skördar nästa hink, om jag inte får löss där också. Nackdelen med roller är ju att nötterna producerar limmet i runda hinkar. VShar ju rektangulära hinkar vilket underlättar betydligt när man . Sopsorteringssystem - det behövs helst rektangulära hinkar med lock.


Litet kylskåp - ska användas till förvaring av svetselektroder så funkar utmärkt med ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg