onsdag 20 juni 2018

Färga betongplattor

Ge nytt liv åt markstenen med ett medel som enkelt appliceras med roller på din befintliga marksten. Färgar in och skyddar betongen! Den är mycket användarvänlig och lätt . Pigment finns i många olika kulörer. Hos oss hittar du svart, gult, rött, brunt, vitt och gult i .

Här har man formgjutit olika löv, och färgat dem i flera nyanser. Betongplattor får nytt liv om man lägger ut dem på detta sätt som trampstenar i . Jag ska gjuta två bänkar i betong och vill gärna färga dem. Hur gör jag och vilka färger kan jag använda?


De flesta förknippar betong med grå färg, men det går att färga betongen. Här rör vi ner ett oxidgult färgpulver i betongen. Det är både kul och fascinerande att . Det här med att gjuta i betong har ju varit väldigt populärt i många år och det finns många kreativa projekt att beundra på nätet.

Jag håller på att skissa på ett kulturprojekt som innefattar målning av betong. Ytan som skall målas är en gångtunnel utomhus. Marksten, plattor ,gångstenar. Har dina stenplattor blivit täckta med smuts och mossa?


Vill du fräscha upp dem inför sommaren? Vi visar dig vägen till fläckfria stenplattor på din uteplats eller . Fönsterbänkens färg blir naturligt vacker, men du kan även slipa fram stenen i betongen, till en så kallad Terazzoyta. Ska gjuta en egen diskbänk i betong. Det finns även möjlighet att färga betongen.


Vad färgar man betongen med? Finns det någon speciell färg till detta? Går det att färga porslin utan bränning?


Fogmassan har med åren gått isär och fogsanden har för länge sedan ersatts med jord där ogräs gärna . Markbetong, det underållsfria alternativet. Om stenarna ligger ojämnt: Stenarna . Mönstrad markbetong är en produkt som ger en slitstark, ogräsfri lättstädad yta med minimalt framtida .

Arboga, den miljövänliga och populära betongplattan EcoNox har lanserats och. STARKA färga in våra stenar och plattor i en mängd nyanser. De senaste åren har vi sett ett stort fokus på naturmaterial i våra inredningar. Blanka golv av polerad betong har länge varit vanliga i industrin. Denna bruksanvisning gäller vid målning av betong.


Ytan är i stort sett underhållsfri, men med allt som ligger utomhus sker. Pyssla, skapa och göra själv! Skapa en trendig look med färgat spackel! BAC Betong är ett miljövänligt spackel utan kemiska tillsatser, den används för att skapa stenliknande och råa ytor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg