torsdag 10 maj 2018

Innervägg utan åverkan

Jag ska dela av ett rum till barnen med en innervägg ! Innervägg utan att fästa i tak, vägg och golv. Dela-av-Rum-Projektet började en rastlös Lördagseftermiddag. Grabbarnas mor var iväg och körde sitt träningspass och jag var hemma med . Du behöver inte heller ta upp några golvbrädor, utan kan ställa väggen direkt på det golv du redan har. Men självfallet kan du också lyfta golvbrädor eller annan .

Här visar vi hur du monterar en innervägg som sedan enkelt kan tas ned. Idén är lika självklar som enkel! Färdiga väggskivor som spänns fast mellan golv och tak. Det går rätt snabbt och lätt att bygga upp en ny vägg till badrummet av . Med tyg, vikvägg eller smidiga innerväggar kan du enkelt skärma av ditt. Om du vill dela av ett rum utan att göra någon skada på varken golv, . Vi kommer att bygga egna innerväggar vilka vi planerar att spänna upp mot.


Jag vill inte fråga hyresvärden, utan vill helt enkelt hålla mig inom vad lagen tillåter. Inga skruvar eller annan åverkan som kan orsaka problem.

Ska du bygga en ny innervägg hjälper vi på FixarTV dig gärna. Filmen ovan visar hur du gör från första till. Bygga innervägg med träreglar.


Så bygger du upp en innervägg med hjälp av träreglar. Våga vägra öppen planlösning och skapa nya. Ingenting är statiskt, Varför bygger vi då som om det vore det? Vi gillar att människor trivs! Sitter stenhårt och man gör ingen åverkan på varken golv eller taket.


Kategorisering av flexibla innerväggar. Eller varför inte en klädkammare? Möjligheterna är många med vårt flexibla och lättarbetade system. Utan att göra åverkan på tak och golv. Med hjälp av dessa klämmer man fast väggskivorna, utan att göra åverkan på vare sig golv eller tak.


Tunn innervägg utan hål i golvet ? Tak och väggar är ju lätta att spackla och måla om ifall man ska ta bort . Till frågan då, kan man sätta upp en vägg utan att förstöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg