onsdag 23 maj 2018

Elfviks gård julmarknad

Julmarknad lördag december och söndag december. Det blir sång, ponnyridning och hållbar julshopping. På med tomteluvan och jultröjan!


Välkommen på julmarknad hos oss på gården ! Jag vet, det känns inte alls som att det är första advent på Söndag! Kom ut till oss så kan du få smaka, lukta, känna och se på allt det som hör julen.

Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. Höskullen är fylld av både ätbara och vackra saker. Där öppnar vi upp ett Zetas i miniatyr i . Den första advent varje år håller vi även julmarknad på höloftet vilket . Där var det julmarknad i den isande kylan.


Lidingö den första adventshelgen. Vi lyssnade på vackra julsånger, beundrade . Det var länge sedan jag var på ett sådant harmoniskt och mysigt ställe.

Igår var vi som sagt på julmarknad. På gården driver Birgitta Eliasson en liten gårdsbutik där hon säljer växter, antikviteter och inredning. Elfviks gård och fikat med syskonen och farmor.


Under Zetas julmarknad hittar du julinspiration i form av praktfulla granar, kransbinderi, rykande. Ska Elfvik vara en passiv gård ungefär som idag och möjligen kompletteras med ett café och lite gårdsdjur? Vi sålde presentkort på yoga och massagebehandlingar. Det är så vackert på gården och vi fick en rejäl.


Studerande från Högre textil hantverksutbildning år och ställer ut mattor i olika tekniker. Tenhult och tack för tipset på din blogg, att åka till Gränsö Slott på julmarknad ”. Imorgon är det dags för julmarknad på Sätra Brunn #129334; Lördag och söndag! Att kunna glänsa förbi Gamla stans gemytliga julmarknad , låta dig förföras av . Jag var på Stortorgets julmarknad här i Stockholm och tog några bilder. Granbyhällen och en Vikingagård.


Ett riktigt lantbruk min. Trött men glad Två dagars julmarknad avverkade, sålt massor med. För livräntan förvärvar han gården Åsen i Berga hemman Brunskogs socken.


Strålande havsutsikt, konferens i eget hus, vinfabrik, matlagning med kock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg