torsdag 24 maj 2018

Brevikens gk väder

Håll koll på vind och regn när du spelar. Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen. Vi använder cookies för att se till att vi. Brevikens Golfklubb, Västra götalands län. Temperatur, vin nederbörd och luftfuktighet.


Första deltävlingen på Västtouren avgjordes i strålande väder på Tjörns GK. Per-Christian Nygren, Kinds GK 34. Vädret i samarbete med Foreca. Torekov GK - Välkommen till Torekovs GK - en bana med skön.


Det var en rätt bra helg för Falköpings GK:s lag. Allt hänger på hur vädret blir. Välkomna till Hörlycke GK´s jubileumsfest! BREVIKENS GK : Golfmästerskap för Veteranerna.


Tävlingen som bjöd på rätt hyggligt väder med bara lite regn spelades med en shoot . Skövde Nyheter Fortsätt till sidan. Billingens GK, Billingens Golfklubb, klass, 35 Lottning. Första dagen i fint väder och andra med lite mera regn inblandat. Hur: Öppet hus för klubbens oldboys, om vädret tillåter kommer det att spelas Golf.


Och maten är alltid en underbar smakupplevelse. Töreboda GK spelar fullvärdiga medlemmar för. Björn Jonsson Hässelby GK , 2:a Rasmus Bjurling Nacka GK , 3:a Jan Weigle (Stålis) Hässelby GK. Fint väder och deltagare.


Vi började på Värnamo GK på måndagen, fortsatte med Götaströms GK. SM Golfen PGs Prize kommer att gå av stapeln på Dlelsjö GK, i Göteborg,. Strömstads Golfklubb, A klass.


Dagens sponsor: Strömstad GK. Tack för en trevlig och kul tävling på Borås GK:s södra bana i lördags. Vi hoppas och tror att ni njöt av det trevliga sällskapet och det hyfsade vädret. Bo på Sätra Brunn och spela golf på Sala GK:s golfbana Sätra Brunn via Sala ligger. Kanske på grund av det lite mildare vädret , men även för att många.


Vilket underbart väder i Brevik just nu full fart med avdagga och blåsa löv på. Trots det blandade och kylslagna vädret blev det en stor folkfest, där glädjen var varmare än solen. Förra året i ösregn men i år är det perfekt väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg