tisdag 15 maj 2018

Iphone 7 skal med kortfack

Passa på att fynda redan idag! Ett extra tåligt skal med plats för upp till st kort på baksidan. Fri frakt, flera betalsätt och Trygg E-handel certifierade.


Stöttåligt mobilskal med snygg yta och diskret kortfack på baksidan. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.

Två kortfack på baksidan med plats för upp till fyra kort. Tillverkare: Suteni Modell: Vintage. Tillgänglig efter datuTwittra. På baksidan finns ett diskret kortfack.


Deals mobilskal med dubbla korthållare kombinerar elegans och . Gör din mobil mer personlig med en mobilaccessoar i form av en mobilring eller en stress. Med separat skal som fästs mot bakstycket. Har tre fack för kreditkort och .

Med ett plånboksfodral fungerar fodralet även som plånbok. Riktigt slim skal med plats för upp till 6st kort. Hybrid skal är något som känns och är väldigt speciellt!


Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Mjukt, flexibelt skal med motiv från Disney. Stötdämpande skal och plånbok i läder med hög kvalitet.


Eftersom skalet är tillverkat i. Ett mobilskal med två kreditkortsfack på baksidan – snyggt och smidigt! Detta skal är perfekt utformat med portutskärningar för kamera, knappar och laddning. Det är inte bara snyggt utan också väldigt greppvänligt samtidigt som det . Söttåligt skal med dubbla lager och slät yta.


Through online auctions PS free capital tied up in vehicles, machinery and equipment. USB Lightning KABEL TILL iPHONE. Smart-Touch för Kortplatsen: . Ett skal tillverkat av premiumläder av högsta kvalitet med plats för två kort.


Ett funktionellt skal med en modern look som har en perfekt, sömlös passform. Trendigt och snyggt skal med spegel och flera kortfack.

Tight och slimmat skal med kortfack och fack för sedlar på baksidan med flärp som skyddar dina kort . Kortfack på baksidan, skyddar samtidigt mot repor och stötar. Skyddar mot smuts, stötar och repor. Perfekt passform för ett perfekt skydd.


Skal med kortfack - Förstklassigt skydd med plats för dina kort på baksidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg