tisdag 27 mars 2018

Lasera trägolv grått

För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish. Du kan välja vilka kulörer du vill – svart, vitt, grått eller varför inte härligt rött? Vi ger dig råd om hur du ska lyckas på bästa sätt! Min nya veranda har ett nytt obehandlat golv i furu.


Jag skulle vilja ha (precis som alla andra :)) ett tåligt golv där smutsen inte syns.

Vit- lasera vanlig ek-parkett, går det? Ett avlutat och oljat golv bör man kontinuerligt behandla med. Jag undrar hur jag ska underhålla golvet, det får gärna bli naturligt grått. Terrasslasyr speciellt utvecklad för att lasera terrass, altan, staket och utemöbler i tryckimpregnerat trä.


Lär dig mer om lasering hos Beckers Färg. Golv › Betsa golvet - nytt och fräscht! Ett gammalt och slitet golv kan förvandlas till ett nytt och spännande golv – om du bara låter fantasin råda.

Se bara här hur ett gulnat brädgolv . Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä. Anja Pärson, Filippa Rådin och Caparol färg visar i inspirationsserien målade hem hur man enkelt gör ett. Genom att måla med lasyr framhäver du träets struktur samtidigt som du ger ett bra skydd till din altan, terrass, eller utemöbler i trä. Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlade eller renslipade golv. Lasyren är luktfri och snabbtorkande.


Den är enkel att stryka på. Slipning av gamla trägolv ruggar upp och förstör den hårda och tåliga ytan. Golvet blir mjukt av slipning och det tar många år att få upp en hård och vacker . Laserar du terrassen med endast en strykning DEMIDEKK Terrasslasyr kan det gå upp till år innan du behöver lasera den igen. Om ni skall betsa ett golv så får man tänka sig för lite, var noga med att golvytan . Har du tröttnat på ditt golv ? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring att lasera terrassen.


På golv med fläckvis sliten lasyr och vid byte av kulör på lasyren . Ett bra alternativ för att få ett lättskött och tåligt vitt golv är att luta av det och vitolja det.

Hårdvaxolja i olika kulörer för infärgning av massiva trägolv , lamellparkett, OSB eller kork. Passar även för möbler, panel, limträ m. Rustiskt golv för ett modernt hem Ek Navarra är en 2-stav i rustik stil. Rustikt golv för hemmets torra utrymmen Parkettgolv med rustikt utseende och obegränsat . Har googlat massor men inte blivit klokare.


Det står mest om golv och tak men ett bord är det annan belastning på. Jag målade ett golv grått och det blev skitsnyggt men har efter några år. Så gör du för att lasera träytor på bästa sätt. Vi går igenom rätt tekniker och tipsar om olika verktyg och material.


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig, det är viktigt att du läser och godkänner detta innan du fortsätter vidare på . Massiva trägolv - Interiörpanel - List - Bastu - Ytterpanel - Altan och Utemiljö - Trätak - Konstruktionsvirke - Skivor . Att tvätta och olja eller lasera trädäcket med jämna mellanrum är a och o. Nu är du redo för att olja eller lasera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg