fredag 30 mars 2018

Engångs uppläggningsfat

Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Brett sortiment av engångsartiklar i papper och plast. Engångsartiklar för fest och barnkalas.


Hos ICA Hemma hittar du endast ett begränsat sortiment av engångsartiklar.

Håll utkik i närmsta ICA Maxi-butik för att se ICAs breda sortiment av engångsprylar. Med våra praktiska högkvalitativa uppläggningsfat i aluminium kan du enkelt göra snygga uppläggningar. Bekvämt gör uppläggningsfatet det enkelt för dig att.


Assietter, djupa tallrikar, flata papperstallrikar, fyrkantiga papperstallrikar och uppläggningsfat i flera former. Med engångstallrikar i plast och papper blir . Vackra uppläggningsfat kan återanvändas. I vår shop hittar du uppläggningsfat och serveringsfat av olika typer.


Faten finns i flera färger och material för att passa till olika typer av tillställningar.

Silverfärgade uppläggningsfat i plast - st. Carepa - Förbrukningsmaterial till rätt pris direkt! Vi är personliga, och levererar rätt produkt till rätt pris vid rätt tillfälle. Svart ovalt uppläggningsfat. Perfekt för catering tillfällen.


Mått: 450x300mm Med våra uppläggningsfat kan Ni presentera er mat på bästa sätt! Grytunderlägg, kakfat, fat och serveringsfat från varumärken som Åhléns, Morberg Collection, Eva Solo och Bloomingville. Typ som folieformar men som stora avlånga fat istället. Runda svarta uppläggningsfat med facks indelning.


Tingstad har uppläggningsfat i en rad olika modeller, material och storlekar. Uppläggningsfat för de större och mindre cateringtillfälet. Då kan vi rekommendera ett snyggt uppläggningsfat i flera våningar, ett kakfat, eller ett fat med lock, där tårtan eller småkakorna får plats.


Ett av Sveriges största och mest spännande sortiment inom pappers- och kontorsmateriel. Här får du rejäla och passande uppläggningsfat 30x40cm till kräftskivan som är stabila och som tål spadet från kräftorna. Dessa engångs uppläggningsfat i . Lock till rektangulärt uppläggningsfat mellan Mått: 4x 3mm Färg: Klar.

Ett transparent förkläde med långa ärmar och tumgrepp. Förklädet är i vätskeavstötande polyetenplast, skyddar kläderna från stänk och från att smutsas ner . Vi tar en liten avgift för utkörningen. Vi använder engångs uppläggningsfat om ni inte vill använda ert eget porslin. Vi kan också ordna porslin mot en avgift om . Och sen samma typ av vindskydd som på din bild Martin. Folieformar 165X1Mm St.


Vi har engångtallrikar i olika storlekar mönster eller teman. Vi har även andra assietter i flera färger och nyanser så att du kan hitta något just för din fest. Diverse plastbestick, papperstallrikar, uppläggningsfat engångs m. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg