tisdag 27 mars 2018

Exklusivt badrum

Inredningar från Kvänum väcker begär världen över. Vi finns representerade i allt från mysiga stugor, anrika slott och privatbostäder på varje kontinent. Med badrumsdesignen Athena får du ett exklusivt badrum som klär alla hem. Skapa det badrum du drömmer om här.


Drömmer du om ett nytt badrum ? Få inspiration till ditt nya badrum hos HTH.

Stengolv är vackra och tidlösa. Ofta passar de mycket bra i ett badrum , oavsett vilken stil badrummet i övrigt har. Men att alla stengolv är bra badrumsgolv, det är. Här är ett projekt vi utförde hemma hos en kun där dennes kvm kök blev omvandlat till ett badrum , samt den gamla toaletten renoverades . Inga produkter i kundvagnen. Exklusivt badrum med handfat i natursten.


Badrummets väggar har kaklats med stora vita kakelplattor, och till golvet har kunden valt klinker i brunt. Genom en arkitekt med god överblick över utbudet av luckor, vitvaror och annan utrustning kan du hitta lösningar som du själv inte tänkt på.

INR står för premium badrumsinredning i alla storlekar och med häftiga tillval och maximal förvaring. Vi gör ditt badrum till ditt nya favoritrum! Hitta inspiration och tankar på vägen till ditt nya badrum via leverantörerna.


Aqua Royal säljer exklusivt kakel och klinker från Italien, Spanien, Marocko och . De klassiska uno form-elementen i rökt ek ger detta badrum en stänk av exklusivitet och mystik. Dekorativa och funktionella vitrinskåp i glas . Att stänga badrumet, kanske inte känns speciellt, men när du öppnar dörren. Foto handla om Nytt modernt exklusivt badrum med den svarta handfatet. PURUS AB: Golvbrunnar till ett exklusivt badrum produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Välutrustat kök, luftigt vardagsrum och sovrum, exklusivt badrum med golvvärme samt optimal förvaring i stor integrerad garderob och klädkammare.


Makalös utsikt över Maule Lake. Här finns flertalet butiker, apotek . Stilfullt kök från Marbodal med massor med tillval från byggnationen med rostfria vitvaror. God mat och en miljö som ger en perfekt inramning för bröllop eller fest.


Vi har bröllopspaket, vackra sviter och hjälper till med hela arrangemanget. Lägenhet erbjuder en generös takhöjd om ca 3. Vi till och med delade kök och badrum med en annan familj.

När de starka vindarna kom slets taket på ett badrum upp. Ett exklusivt badrum med jacuzzi hamnar . Vi har renoverat badrum i år och som erbjuder det lilla extra så att du får ett exklusivt badrum utan att betala en förmögenhet. Nytt läckert badrum som måste upplevas!


BADRUPåkostat nyrenoverat med stora kakelplattor i vitt och golvklinkers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg