torsdag 15 mars 2018

Betonghåltagning prislista

Prislista för diamanthåltagning. Diamantsågning per TJOCKLEK. Kontakta oss för mer information och om priser ! Vi jobbar inte med betong, vi jobbar med problemlösning.


Men av oss får du inte nödvändigtvis den lösning du bett om, du får den lösning du behöver.

Nån som har aktuella priser ? Priset varierar beroende på dimensioner och förhållanden på platsen, ovanstående priser är generella. Vi utför alla jobb inom betongsågning, betonghåltagning , diamanthåltagning och kärnborrning med största. I företaget finns lång erfarenhet och . Vi genomför betonghåltagning , sågning samt bilning i betongkonstruktioner och andra liknande. Arbetena utförs på fast pris eller enligt gällande prislista. Fakturino Jämför och hitta bäst pris på fakturaköp och företagslån.


Vi har resurser och kompetens för att utföra professionella tjänster inom håltagning, transport, bemanning, utbildning och städ.

Vi utför byggnadsarbeten med bra resultat, till rätt pris och med nöjda kunder. Betonghåltagning - betong, rivningsfirma, väggsågning, betonghåltagning ,. LITEN VIT En snygg inredningsdetalj i ditt. Ett urval av våra produkter.


Nicolas Vahé - Skifferfat rektangulär - SMALL. X12XCM Använd den fina skifferplatta. Vi diamantskär hål i många hårda material som betong och sten.


Vi öppnar vägen för exempelvis ventilation, rör, kablar, ljus… Läs mer . Bra utförd betonghåltagning hanteras med samma hantverksmässiga och. Miramix utför asbetssanering, rivning, bilning och betonghåltagning i Stockholm. Miramix som bland annat jobbar med rivning och asbetssanering i . Vi är proffs på rivningsarbeten såsom husrivning och utför även betongarbeten såsom betonghåltagning.


Välkommen till Nordriv i Sundsvall! Vi har kärnborrutrustning för att . Håltagning med kärnborr i betong. En håltagningsfirma med bred kunskap och personlig kontakt.

Vi skräddarsyr ofta våra jobb utefter kundens krav och svarar gärna på era frågor och ger tips. Vi är auktoriserade inom pcb, asbest , mögel, ventilationsrengöring, avfuktning, ventilerade golv, ESA-elsäkerhet, heta arbeten och ADR-transport av farligt avfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg