torsdag 29 mars 2018

Lämna in bord för slipning

Har ett gammal träbord med en skiva på 1xmeter ca. Har tyvärr blivit repigt med åren pga barn m. Eller rentav en gammalt målat bord , likt det till vänster, som ni tycker borde. Risken är stor att man slipar igenom patina och faner och dessutom lämnar den . Här lämnar du offert för vanlig snickare.

Jag vill ha hjälp med att slipa bort bets från ett litet glasbord. Kan man slipa detta själv m. Lämna in till oss på Södermalm eller i Nacka. Om det är en möbel i genomgående trä kan man slipa ned det.


En klassisk slitskada som uppstår på byråer och bord är att lacken nöts bort . Min sambo har köpt ett begagnat köksbord. Skivan är repig och behöver slipas. Jag har en handhållen bandslip med .

Ge din gamla och välanvända möbel en uppfräschning med lite ny färg eller varför inte passa på att göra en rejäl makeover på en ärvd gammal möbel så att. En enkel slipning och ytbehandling ger nytt liv till ditt trogna matbord. Rekomenderar inte att du gör det hemma, lämna in det till någon som. Ett alternativ är ju att slipa på undersidan om det nu är faner där med . Tvättning, slipning , grundning, spackling samt vit kulör ingår.


Inte lämna dem utomhus i fuktig nattluft. Innan ytan torkar (inom min) kan man slipa med fint slippapper och torka . Flytande oljerester och tvättvätska utgör farligt avfall och skall inte hällas i avloppet, utan lämnas till lokal miljöstation. Slipa bort ojämnheter och fyll i djupare hack eller repor med spackel. Slipning - slipning , trägolv, golvslipning, ytbehandling, alloc, golvarbeten, golvbeläggningar - inläggningar , reparationer - företag, adresser, telefonnummer.


Jag kommer gärna med förslag och . När spacklet torkat, slipa med slippapper 2och damma noga av ytan. Bord , hyllor och lådor bör inte belastas förrän efter ca en vecka, då färgen fått sin . Lacka om era köksluckor eller byt ut dem mot nya! De lämnar inget skikt på ytan utan integreras med träet.


En bordsskiva skall såpas även på undersidan för att undvika att skivan slår sig.

Många av möblerna går att få tillbaka till nyskick igen genom ex. Tänk på att iläggsskivor (till matbord ) som inte används kontinuerligt kommer att få. När möbelns, eller delar av möbelns, livstid är slut lämnas den i containern. Innan det är dags att börja behandla med olja bör du slipa bordet en aning för att bli av.


Trots allt är det inte ovanligt att spilla ut något på ett bord som används flitigt. Därefter ska bordet lämnas ifred i ungefär timmar. Det finns också flera färger som det står på att slipning inte är nödvändig.


Proffesionell lackering av köksluckor, dörrar och annan inredning i Gävle och Sandviken med omnejd. Många antika möbler är helt enkelt finast som de lämnas orörda, eller slipas av lite lätt med sandpapper. Vi ombesörjer lackering av era köksluckor möbler innerdörrar o allt inom snickeri. Om du vill behålla träkänslan så lacka . Pris ex Normal lucka 275:- Högskåp lucka 375:- Lådfront .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg