torsdag 25 maj 2017

Påkörningsskydd gummi

Bevarar dina lastkajer i gott skick! Våra påkörningsskydd är speciellt användbara i lagerområden. Lastbilstillbehör av rostfritt och andra material, standard och kundanpassad.


Mångsidigt och anpassningsbart påkörningsskydd. Tillverkad i homogent gummi.

För påkörningsskydd erbjuder vi kraftiga gummipollare med enkel, funktionell och tidlös utformning samt påkörningsskydd och maskinskydd . Belgiska Boplan har tagit fram hållbara påkörningsskydd , Flex Impact, i HDPE, för personal, maskiner och byggnader mot truckar och andra . Installationsplats, Inomhus och utomhus. Påkörningsskydd för optimal säkerhet och perfekt skydd i industrimiljöer. Gallerbolagets påkörningsskydd motverkar dyra skador på material och byggnader, orsakade av.


Användning, påkörningsskydd buffert. Den klassiska modellen i svart EPDM gummi. Kraftfullt stolpskydd med integrerad gummi -infästning till golv som skydd mot .

För att skydda liv och egendom används påkörningsskydd i olika typer av anläggningar som till exempel parkeringsmiljöer, industrier och bensinstationer. Teamsafetys påkörningsskydd motverkar dyra skador på material och byggnader orsakade av tunga . Avstängning, skyltar, fordons- utrustning, vägmarkering, mm. Farthindren är tillverkade av gummi , och har två reflexer på var sida för att synas ännu bättre.


Mittenstyckena är 5× 4mm. Fram- och bakstyckena är halvt . Monteras som påkörningsskydd vid eller runt avfallsbehållare. Stadspollaren DK -ser ut som en traditionell poll. Pollaren tillverkas av 1 återvunnet gummi och minskar skadorna på fordonet och pollaren . Kraftigt påkörningsskydd med hög båge som kan placeras både inom-och utomhus.


Effektivt skydd vid konstruktioner, maskiner, lager, mm. Vi är experter på interiör- och chassidetaljer i gummi till person- och lastbilar. Varje produkt utvecklas i nära. Som slitageskydd och påkörningsskydd. Gummidukar tillverkas av gummi.


Fartgupp i gummi med reflex på varje sida. Vi erbjuder slitstarka gummimattor och ergonomiska arbetsplatsmattor i fasta storlekar, per löpmeter, eller på hel rulle.

Alltid fri frakt och års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg