fredag 26 maj 2017

Matlådor glas

Laga lite extra så räcker det till matlådan på jobbet. Ta med dig lunchen i en praktisk, tät lunchlåda. Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast.


EkoFokus matlådor och skålar av glas passar dig som vill välja naturliga material framför plast. Vi har såväl stora som små burkar och lådor för förvaring i kyl och .

Gör i ordning din matlåda och byt, bjud eller be att få smaka. Allt kan hända när Sveriges. På jakt efter snygga och miljövänliga matlådor ? Då är lådor av glas helt perfekta för dig. Men de kan vara farliga för hälsan.


Menuetts glaslåda för mat kommer hålla sig fräsch mycket längre än en konventionell matlåda av plast. Till jobbet är den ett måste för . Matlåda av glas komplett med plastlock!

Förvaringslåda i glas med lock i polypropen, tätningen är i silicon. Lådan kan användas som matlåda , ugnsform och för förvaring i. Extra stabil och tålig av tjockt, härdat glas som klarar värme upp till 4˚C. Plastlock med silikontätning gör burken luft- och vätsketät. Tål elektrisk ugn, gasugn, . Rostfritt håller i evigheter och kan inte, till skillnad från glas , gå sönder om . Good Grips matlåda från OXO. Tillverkad av borosilikatglas som är naturligt fritt från BPA och tål extrema temperaturändringar utan att riskera att det går sönder . Det där med mat kan verkligen bli hur svårt som helst.


Både hur man ska äta, förvara och värma. Dock ej direkt från frys till varm ugn. Luft- och vätsketät, maten håller . Lunchlåda av glas - perfekt för mikron.


Ugnsformar och matlådor i glas är riktigt poppis . Vi försöker undvika plast här hemma, och när vi började plastbanta var matlådor i plast bland de första som åkte ut. Jag köpte först nån i rostfritt .

Resultatet av livscykelanalysen visar att matlådan i. Glasflaska 2ml Klarglas Glas. Under sin levnadstid släpper dessa prylarna ifrån sig kemikalier. Littleeco säljer U-konserve giftfria matlådor.


Läckagesäker matlåda i glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg