onsdag 10 maj 2017

Hink med lock 5 l

Lock till hink Liter 225x225mm Vit. PLASTHINK NORDISKA PLAST 5L TRANSPARENT. Plasthink med handtag som rymmer liter. Perfekt för alla rengöringsarbeten. Förvaringstunna med lock Curver , 1l.

Livsmedelsgodkänd plasthink med bärhandtag. Smidig transparent hink med grepe och med en graderad halvliterskala inuti. Tillverkad i Polypropenplast, livsmedelsgodkänd och fri från BPA.


Vita neutrala hinkar med förslutningsbart lock. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Typisk bärhink m passande lock ( det rekommenderas till då den är verkligt tät ) Handtaget är ergonomiskt . Praktisk och tålig hink för t. Hinken är transparent och halvlitersgraderad på insidan.

Vitt, tätslutande lock medföljer. Förpackningsstorlek: Längd: 2mm. Köp online eller ring oss för personlig service! Hink , liter - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Universalhink för förvaring och transport, med bärhandtag i metall.


Material som passar för livsmedelsapplikationer. God kemikalieresistens och . Allmänt Stapelbara av vit polypropen. Klarna faktura och kortbetalning . DENIOS erbjuder hinkar för exempelvis industrin som är tillverkade av polyeten, hinkar med lock , hink av rostfritt stål och hink i stålplåt. Rektangulär hink med tätslutande lock för organiskt avfall som till exempel matrester eller kaffesump.


Locket är låst när handtaget är uppfällt. Rund hink med tätslutande lock för organiskt avfall som till exempel matrester eller kaffesump. Vit hink med ett lock - 1 5L Fri frakt på beställningar över 4kr.


Därtil kan vi erbjuda en modern solburk med ergonomiskt lock , som gör det. Jämför priset på Hink Med Lock Nord Vit 5l och se vilken butik som levererar billigast till just ditt postnummer.

Läs mer och beställ Inläggnings hink med lock 5L från Orthex. Se mer köksutrustning hos Menigo Foodservice här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg