måndag 15 maj 2017

Osmo dekorvax kreativ vit

Osmo Dekorvax Intensiva kulörer. Trendigt matt passar den speciellt bra till att täckmåla möbler och andra. Golv, transparent infärgning: Vit skurnylon med doodlebugshållare alt.


Nu finns en ny vit kulör i Osmos produktserie Dekorvax Kreativ. Dekorvax i intensiva kulörer är idealisk för infärgning av paneler och tak,. Transparent till täckande, matt till lätt.


Bra till täckmålning av möbler och inredningsdetaljer, toppning för slitet vintage . Vill helst gå från ngn typ av antik vax till vit ? Till middagen var det klart och efter en fryspizza påbörjade jag inoljningen av vardagsrumsgolvet. De avbildade kulörerna är fotografier. Jag behandlade golvet med ett lager vit dekorvax samt två lager hårdvaxolja från Osmo. Det luktade ganska starkt och jag var lite mör i kroppen . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Sen är den vita transparenta dekorvaxen från OSMO inte så vit som man.


Fiskbensparkett monterad slipad och behandlad med hårdvaxolja Magic oil 2k color vit. Applicering: vit skurnylon alt. Hårdvaxolja i olika kulöer – till kreativ infärgning för golv av massivt trä,. Havrekakor med vit choklad och tranbär. Nu är det färdigt ska bara strykas på med en omgång till med vit färg sen.


Ett sätt att ge möblerna en vintagelook är att använda Osmos Kreativ vit matt. Börja måla bordsskivan vit , Pearl Grey. Gärna två lager med roller, pensel. Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB är ett ungt och effektivt serviceföretag, inom golvslipning och golvläggning och allt inom golv renovering på alla typ av g. Men framför allt har jag haft väldigt trevligt tillsammans med mina vänner och fått vara KREATIV ! Lite av mina personliga drag har kommit fram under de . Nybehandlat golv med lut, dekorvax och hårdvaxolja . Look at their page for inspiration of super classy, creative and new thinking.


Creative Ideas for Upcycled Garden Benches.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg