tisdag 15 november 2016

Vattenutkastare montering

Installation av vattenutkastare. Vattenutkastaren monteras genom vägg med utloppet på utsidan och med ventilhuset i uppvärmt utrymme. Ventilhuset måste vara åtkomligt och vara. Har borrat hål genom väggen för en vattenutkastare.


Hålet är ju överstort enligt beskrivning, skall jag fylla ut med fogskum eller silikon eller.

Hur montera vattenutkastare ? Jag har sedan vi flyttade in i vårt parhus stört mig på att man inte kan få vatten från husets utsida eftersom vattenutkastaren sitter inne i garaget . Hålet rekommenderas luta ca ° för att underlätta tömningen av vattenutkastaren. Det betyder att du både får. Montera täckbricka och inloppsvinkel. Skott VVS i Malmö visar hur en frostsäker vattenutkastare fungerar.


Lätt montering , ingen kapning av spindel eller rör.

Skjutbar väggbricka, för anpassning till . VATTENUTKASTARE TRIO PERFEKTA. Självdränerande fryssäker även om slang är ansluten och . Vid montage av vattenutkastare är det viktigt att man tänker på att hålet som man borrar genom husväggen sluttar . Stick in röret genom väggen. A - Vattenutkastarna finns i två utföranden, de som är tillverkade t. Observera att den medföljande packningen ska användas till vattenutkastare. Förberedd för enkel och dubbel vattenutkastare. Ny vattenutkastare ansluts mot befintligt kopparrör med dimensionen 15 . Det är viktigt att du får en stabil montering.


Befintlig är av äldre modell, med en separat ventil på insidan, med stång till vred på utsidan. Garanterat fryssäker utomhuskran, även när trädgårdsslang är ansluten. Vattna utomhus med denna kran.


Utvändig vattenutkastare ska vara försedd med dränering. LK Kopplingsskåp VUK är i första hand avsett för säker montering av vattenutkastare.

Placering av kopplingsskåpet kan ske i yttervägg eller innervägg. Bottentätningen sitter redan installerad på blandaren. Detta ger en flexibel installation vid montering i rostfria diskhoar och porslinstvättställ med en tjocklek som . En vattenutkastare är en vattenkran avsedd för montering utomhus på en vägg. Den har en väggenomföring som är fryssäker genom att vattentillförseln stängs . Skåpet är främst avsett för montering i innervägg.


Vid montering av PEX-rör skall stödhylsan vara så lång att den når genom muttern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg