måndag 28 november 2016

Måla köksluckor före och efter

Renovera ditt kök genom att måla dina köksluckor i en annan kulör. Jag slog sedan hål med en spik, dels för att se markeringarna även efter att luckorna målats, dels för att skruven lättare skulle få fäste. Hur gör man för att måla om sina köksluckor ? Ligger luckorna ner så målar du kanten efter att du målar insidan och utsidan.


Måla om köksluckor – guide till minirenovering.

Skönt ändå, för det här var inte riktigt resultatet jag var ute efter. När du väl har bestämt dig för stil och teknik är det fritt fram att börja ”trolla”. Antingen du tänker måla eller sätta lister på dina köksluckor är det viktigt att du gör ett . Idag tänkte jag visa hur man går tillväga för att måla köksluckorna.


När man målar med linoljefärg är det viktigt att tänka på att måla så. Har några frågor då jag själv funderar på att måla om våra köksluckor. Satte ni tillbaka luckorna efter att ni målat sidorna för att sedan måla klart resten av luckorna?


Så här gör du – kolla in vår enkla steg för steg-guide!

Efter att du tvättat köksluckorna låt de torka helt innan du påbörjar . Filmen visar hur man målar en kökslucka steg för steg. Måla köksluckor – så fixar du ett vackert kök. Måla skåpluckor behöver inte vara ett dugg svårt. Vackra blommor som lever år efter år . Få tips och idéer från våra medlemmar om hur du kan måla om köksluckor själv eller göra en enklare renovering.


Hade en sprutlackerare över för att kolla på dom och han kunde inte. Använde mig utav en Flat Lackpensel från Anza och resultatet blev i mitt tycke riktigt bra redan efter en strykning. Flyttade in i vårt hus för ca ett år sedan.


För den som vill passa på att måla om köksluckor kommer här sju bra tips för att göra rätt från början och få ett uppfräschat kök så enkelt och billigt som möjligt. Nedan har vi tagit fram en steg för steg-beskrivning av hur du ska måla för att . Om du behöver spackla över hål och ojämnheter gör du det efter att. Tack vare den hårda ytan som färgen ger, är den perfekt för målning utanpå och inuti t. Vill du måla ditt kök men är rädd att det innebär för mycket arbete eller är för svårt ? Till köksluckor rekommenderar vi färgen Autentico Versante, det är en mycket. Gör aldrig ett reptest med nageln samma dag eller dagen efter du målat, det .

Och varför man på alla inredningsprogram alltid skickar inte dem för att. Jag har sett dem måla köksluckor själva också i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg