fredag 11 november 2016

Kabelgenomföring gummitätning

Hög kvalité till bra priser. Rund kabelgenomföring 1mm med borst och gummitätning. Max kablar av storlek 8-0. Max st vid storlek 1-. Kompletta pumpstationer inklusive pump, .

Pumpstation Kompus typ 6 och 82. För hushåll: Kompus och 81. Gummitätning för Ø1mm inlopp. Separat gummitätning för Ø 1mm medföljer. Grön gummitätning till Sealkontakt.


Förkromad mässing med gummitätning och skruvbart lock. Tätningssats för kabelgenomföring.

ACO PROTIGHT består av förskruvning och gummitätning , passar i dim rör och ACO standardhalsar till avskiljare. GUMMITÄTNING SEAL 3-FÖR HÅL 15MM. Försedd med skruvbart lock och gummitätning.


Kåpa av gjuten aluminium med gummitätning , IP 55. Måttritning för tillbehör under . En platt gummitätning ingår i leveransen. Tanken är gjuten i en del och är.


Vattentät kabelgenomföring för larmkablar till avskiljare. Skåpet har en invändig bottenplåt med flexibel gummitätning för kabelgenomföring. Markskåpet skyddar mot markfukt och smådjur. Denna kabelgenomföring ger god tätning in mot tändsystemet på din moppe motor.


Vår kabelgenomföring i gummi skyddar kabeln i till exempel plåtgenomgångar eller på . Levereras komplett med fästclips och gummitätning. Standard tanklock i plast med invändig gummitätning. För att få önskad effekt är det avgörande med .

Lika ovan men med yttre gummitätning. Godkända tätningar och genomföring för kabel. Helt halogenfria med långlivslängd. Utförande: justerbar stav av stål.


Kantskoning då man går med rör, kabel, slang m. Blå (till sensor) anslutningskabeln (3G 75). Brun (till sensor) genom kabelgenomföring och gummitätning. I vårt sortiment av tätningslister hittar du självhäftande och lister i silikon på rulle i olika färger och tjocklekar. Vid användning av annan typ av genomföring demonteras.


Shorten the pipe to correct length. Kabelöppning med gummitätning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg