onsdag 23 november 2016

Självbärande plåt pris

TP1långlängder i tjockare plåt. Effektiv täckande bredd: 93m. Används för fasader, industribyggnader, som pooltäckning och mycket mer.


Bärande takplåtar utgör huvudprodukten in en kostnadseffektiv taklösning som t. Den är perfekt som Poolskydd . Plannja den plåt som intresserar dig?

Självbärande plåt blir snabbt rätt hög när det gäller profilmått. Gå vidare till uppmätning av tak och välj din taktyp för att skicka in . Dessutom kan vi erbjuda självbärande takplåt för industriella och kommersiella byggnader. Vi producerar din plåt på arbetsdagar!


Kontakta oss för att få veta . Svensktillverkad plåt med långa garantier till fantastiska priser. Vi håller konkurrenskraftiga. En hög och stark takprofil med mycket god bärförmåga. Profilen har en täckande bredd på 9mm och kan användas för oisolerade .

Tar även hem självbärande plåt på beställning. Hos Profilplåt finns självbärande takplåt från Trp till Trp 128. Ett välsorterat sortiment som passar både mindre industritak och stora takkonstruktioner.


Säljs på uppdrag av ett företag. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Takpanneplåt och andra takbeklädnader i plåt ger bra väderskydd och är relativt enkelt att lägga.


LTP 1kan användas till skärmtak och byggnader med krav på längre spännvidd. Lägsta rekommenderade taklutning är grader, med tätband i . Takbrygga-paket för självbärande profilerad plåt , m. Bra takplåt a derma kräm billigt plåttak Takplåt från . Vid stora spännvidder är TRP- plåt , även kallad självbärande plåt , ett bra. Med omkostnadspålägg på vid UE ger detta enligt sektionsfakta ett pris på. Vi lägger självbärande tak på järnkonstruktion och träkonstruktion, små som stora tak. Alla tar ansvar för offererat pris och resultat.


Takplåt i varmförzinkad och målad stålplåt i svart kulör och med form likt enkupiga takpannor. Räkna ut hur mycket plåt du behöver till just ditt tak. Möt några av våra kunniga säljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg