onsdag 16 november 2016

Älskad saknad sten

Slipad natursten med ingraverad text. Tillverkare: Different Design. Sten Älskad - saknad Slutsåld. Sten med texten Älskad - saknad Storlek ca 5-8.

Vissa stenar kan ha streck eller prickar. Vi får ofta frågan om man kan beställa egna texter på stenen. Fin att lägga vid graven eller på minneslunden. Stenar med text är en storsäljare bland våra produkter.


Gravsmyckning hjärtformad sten älskad och saknad. Dekorationen kan även placeras i hemmet .

En fin dekoration med vacker text att. Vill så gärna lägga en sten vid min brorsons grav med texten minnen, saknad. Vart hittar man sånna här små stenar att lägga vid en grav?


Stenen ändå medtagen i inventeringen, eftersom . Han undrade vagt vad som skulle stå på hans egen sten. LillaBerglund har så ontimagen. Om Tores hustru Laura skulle ta hand om den.


Kvider på knä framför graven, armarna kringmellangärdet. Men – alla dessa stenar , ord på stenar jag ska måla . Saknad ” stod det på nästan alla stenar. Hon tittade en stund på den pickande duvan på stenen. Den var täckt av vitt fågelbajs. Hon putsar lite på den redan blanka stenen.


Betty Lager, älskad , saknad. Henry Persson, Henry Persson älskad – saknad Det är så svårt att fatta att han .

Hon läser namnet om och om igen. Stenarna över alla barn som spanskan tog efter första världskriget är bortforslade. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige.


Men jag visste att det var vad jag ville att det skullestå påmin sten också. Ochatt det inte bara skulle vara ord. Hon var verkligen älskad av alla och hon är oerhört saknad också! Vi delade en natt vid Röda sten.


Jag såg hur du grät i månens sken. Alla stenar är av naturliga skäl olika och varierar något i mått och utseende. Vita stenar med olika texter med tema sorg och saknad. Slät sten med relief, hjärta och text: Älskade mamma. Välj mellan texterna: Älskad för alltid Minnena är många, saknaden är stor Alltid vid din sida Sorgen . ALLT GÅR HELT ENLIGT PLANERNA.


LSKAD AV MÅNGA, SAKNAD AV FLER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg