tisdag 15 november 2016

Armeringsbock

Hej, nu ska alla snåla jäv-ar, som är på väg att gjuta grun läsa noga. För nu tillverkar vi en egen armeringbock billigt och enkelt, så man. Har försökt hitta någonstans man kan köpa en manuel armeringsbock , men har endast lyckats hitta ställen där man hyr dessa.


Armeringsbock SIMA Star 16 . Rejäl armeringsbock för att underlätta armeringsarbetet.

Höjden går att reglera steglöst. Bockningsrullar: eller mm. Här kan du läsa mer om kreditansökan. Handhållen elektrisk Bockmaskin. Avsedd för bockning av armeringsjärn 4-mm.


Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. Pris hyrdag 1: 28:- Pris hyrdag 2: 0:- (Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ).

Moms tillkommer på alla priser. Kraftig konstruktion med fötter. Kapacitet: 6-mm KS4 KS60. Vi hyr ut maskiner och verktyg för proffs och amatörer i Härjedalen.


Används för att bocka armeringsjärn. Produkten på bilden är ett exempel, pris exkl. Lokala avvikelser kan förekomma. Bendof År: Okänt Se bild på tekniskt data.


Vi hyr ut byggnadsställningar och väderskydd av märket HAKI till privatpersoner och företag. Två vinklar kan förinställas. Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för . Ge din bedömning genom att klicka här. Priser visas enbart för kunder som loggat in.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Denna pin hittades av Sofia Grenehed.

Nova MW-är en specialmaskin menad för byggare för en snabb bockning av armeringsjärn och liknande. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg