måndag 17 oktober 2016

Villa bröllop stockholm

Anledningarna till att vilja samla familj och vänner är många. Bröllop , jubileum, födelsedagar eller en fest i största allmänhet. Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien.


Privato är italienska och betyder privat. Villa Aske ritades av en italiensk arkitekt . Varför inte låta er vigas på vår undersköna brygga en varm sommardag?

Fågelsång, en stilla bris och alla vänner närvarande – kan det bli . Ska du gifta dig eller fyller du jämnt? Eller är det dags för kick-off med jobbet? Ha festen på Villa Talliden i Rönninge, mellan Stockholm C och Södertälje. På villa Källhagen kan vi göra ert bröllop så romantiskt och personligt som ni önskar. Anländ med båt, ha vigseln i vår trädgår mingla med utsikt över . Vår vackra matsal med slående utsikt över Stockholms inlopp tar upp till 1sittande gäster.


Varje bröllop är unikt och vi skräddarsyr varje del efter ert önskemål. Här hittar du fina platser för din fest i Stockholms skärgård.

Med sin mix av genuin kultur och vacker natur är Stockholms skärgård ett riktigt kalasställe. En halvtimme från Stockholm är du som i en annan del av världen. Här, mitt i Sörmlands böljande landskap vid sjön Turingen, ligger vackra Vidbynäs Gård. May Att hitta rätt festlokal i Stockholm kan vara svårt – speciellt om du har många specifika önskemål.


Det finns en hel uppsjö festlokaler för bröllop , . I Stockholms skärgår i de mest natursköna omgivningar, erbjuder Djurönäset både det rustika bröllopet på bryggan och det stilfulla i festvåningen. Vi hjälper dig att hitta privata herrgårdar och fantastiska villor i Sverige som du kan hyra veckovis, över en helg eller ett dygn. La Villa har i mer än år skräddarsytt kraftfulla konferenser, sagolika bröllop , fester och gruppresor till Italien. För din trygghet är vi med på plats. Konferens, dagkonferens samt fest och bröllop på Lidingö.


Villa Brevik är en komplett mötesanläggning i toppklass med högklassigt kök endast minuter från . Fira ditt bröllop eller annan stor fest på Sörgården, Färingsö i Mälaren, km och en dryg halvtimme med bil från Stockholm. Boka din konferens, bröllop eller en weekend på Noors slott. Noors Slott ligger vackert ute på landet mellan Stockholm och Uppsala och bara minuter från . Vill ni sedan anlita oss för mat och andra tjänster, . De hade valt Villa Soludden på Värmdö för både vigsel och fest. En oerhört vacker och något .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg